BRUTALNO: / Nova UFC prvakinja je prije četiri godine dobila strašne batine

Image
Foto: Screenshot: You Tube
Image
Foto: Screenshot: You Tube

Nova UFC prvakinja u bantam kategoriji Holly Holm ne prestaje biti u centru pažnje američkih i svjetskih medija zbog senzacionalne pobjede nad Rondom Rousey.

25.11.2015.
10:38
Screenshot: You Tube
VOYO logo

Video u kojem Rousey demonstrira čitav repertoar boksačkih udaraca, nakon čega je fantastičnim hihg-kicok u vrat i "štancanje" na podu nesvjesne bivše prvakinje postao je hit. Velika pobjeda Holm diže se u nebesa. Što zbog njezine dominacije u toj borbi, u kojoj je zadala čitav niz direkata Rousey, što zbog bahatosti bivše UFC prvakinje i ulozi autsajdera Holm prije meča sa Rousey.

Image
TUŽAN PRIZOR: /

Depresivna Rousey skrivala izudarano lice, slika obišla svijet

Međutim, iako se borilački svijet klanja Holm, a neki i ističu kako će Rousey trebati puno vremena da svlada višestruku boksačku prvakinju, nova UFC zvijezda je ne tako davno osjetila kako je to dobiti batina od nekoga i izgubiti meč. Za to se 2011. pobrinula Francuskinja Anne Sophie Mathis.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poraz koji pamti

Prvi put je Holm rušila u 6. rundi, da bi posao dovršila u 7. I to baš brutalno. Holm je u tom meču dobila strašne batine, tome najbolje svjedoči njezino lice s kojeg je curila krv. Bio je to drugi poraz nokautom za Holm u karijeri, ali prvi tako neugodan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mrzim to što sam s druge strane osjetila takav nokaut, no moram priznati da je to bilo iskustvo koje mi je promijenilo život. Stvarno sam naučila mnogo o sebi i drugim ljudima", izjavila je povodom poraza u meču koji je proglašen i mečem godine ženskog boksa.

Dobra stvar za Holm jest da je izgubljene pojaseve IBA, WBF i WBAN prvakinje vratila već u sljedećem meču. Francuskinji se revanširala sedam mjeseci kasnije slavljem jednoglasnom odlukom sudaca. A, očito je i nešto naučila iz tog meča i stečeno znanje demonstrirala protiv Rousey.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo