BRUTALNO NOKAUTIRAO OPAKOG UDARAČA: / Joshua riješio sve probleme oko neugodnih optužbi

Image
Foto: AFP/Screenshot

Net.hr donosi vam pregled borilačkih događanja proteklog vikenda, kao i zanimljivosti koje su plijenile zanimanje javnosti.

4.9.2017.
7:30
AFP/Screenshot
VOYO logo

U subotu je u Rotterdamu održan UFC Fight Night. Čečensko-austrijski borac Mairbek Taisumov slavio je fenomenalnim nokautom protiv do sada neporaženog Felipea Silve, borca koji je impresionirao u svom prošlogodišnjem UFC debiju, a koji je sedam od svojih dosadašnjih osam pobjeda upisao prekidom u prvoj rundi.

OTKRIVEN NEVJEROJATAN PODATAK: Megaborba između Mayweathera i McGregora zbog ove cifre ulazi u povijest

Silva je krenuo naprijed, a Taisumov je odlično eskivirao i snažno desnim direktom pogodio Brazilca. Borba se završila 3.34 prije kraja prve runde.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sudar 'divova'

U glavnoj borbi večeri, Alexandar Volkov nokautirao je Stefana Struvea (28, 29-6-0) u trećoj rundi. Bila je to prava borba divova. Volkov je težak 113 kg i visok 200 cm. Struve je, pak, težak 120 kg i visok 213 cm.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stefan Struve se borio hrabro u meču, nanio je teške udarce Alexanderu Volkovu, no Rus je bio onaj koji je pogađao bolje, više te na kraju i ubojitije, čime je došao do pobjede prekidom u trećoj rundi udarcem koji je riješio priču u kavezu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska remijem ispala s SP-a u judu

Proteklog vikenda u fokusu za hrvatsku javnost bila hrvatska judo reprezentacija. Nastupom mješovite reprezentacije Hrvatska je okončala sudjelovanje na Svjetskom judo prvenstvu u Budimpešti. U prvom kolu došli smo do 3-3, ali zbog većeg broja bodova prošla je Gruzija.

Na prvom mješovitom natjecanju na velikim seniorskim judo prvenstvima, Hrvatska je bila jedna od 21 prijavljene reprezentacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Judoke su se borile u po tri muške (do 73 kg, do 90 kg i preko 90 kg) te tri ženske kategorije (do 57 kg, do 70 kg, preko 70 kg). U slučaju izjednačenog rezultata nakon šest borbi odlučuje broj ippona i wazarija, a upravo je to presudilo Hrvatskoj protiv Gruzije.

Između Joshue i Khana sve je 'cool'

Čini se i kako je zakopana ratna sjekira između svjetskog prvaka, boksačkog kralja Anthonyja Joshue i boksača iz Boltona Amira Khana. Barem prema pisanju britanskog tabloida The Suna. Došlo je do nesporazuma, Khan je krivo protumačio jedan tweet Joshue upućen njegovoj atraktivnoj bivšoj ženi FaryalMakhdoom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Joshua je osobno zvao Khana kako bi riješili nedoumice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo