BORILAČKI SVIJET U ŠOKU: / Sudac krivom procjenom doveo u opasnost život već onesviještenog borca

Image
Foto: Screenshot: Twitter
Image
Foto: Screenshot: Twitter
28.11.2016.
16:25
Screenshot: Twitter
VOYO logo

Godine 2009., Dana White je gostovajući u "Opie & Anthony šou" iskritizirao MMA suca Stevea Mazzagatija istaknuvši kako je on najgori sudac ikad.

POVIJEST JE TRAJALA SAMO 14 DANA: UFC Conoru McGregoru oduzeo pojas prvaka

"Mazzagatti je sudac? Taj je*eni tip ne bi uopće niti smio gledati MMA na TV-u, a kamoli suditi. Mislim da je on najgori sudac u povijesti borilačkih sportova. Ikad! Užasan je. Mi ne biramo suce. Atletska komisija ih bira. Nije da ga ne volim. On je drag čovjek. On je stvarno drag čovjek, ali ne bi smio imati posla nigdje blizu borilačkih sportova", kazao je predsjednik UFC-a, čije je riječi 2009. prenio borilački portal MMAfighting.com.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, Mazzagatti nije poslušao Whitea i nastavio je suditi. Sad je na društvenim mrežama osvanuo novi slučaj u kojem je spomenuti sudac pokazao kako nije za taj posao i svojom zakašnjelom reakcijom i krivom procijenom doveo u opasnost filipinskog borca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, na jednom filipinskom MMA eventu Mazzagatti je svojim oklijevanjem itekako ugrozio život borca koji je po prekidu borbe ostao još neko vrijeme ležati bez svijesti. Za najnovije zagražanje MMA javnosti je tako kriv zakašnjeli prekid gušenja koje je potrajalo i u trenucima kada je poraženi borac već bio uspavan od svog protivnika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo