BORILAČKI SVIJET JE NA NOGAMA: / Stipe Miočić brani titulu protiv pobjednika spektakularnog okršaja?

Image
Foto: AFP, Mike Lawrie

Čini se kako će Stipe Miočić svoju sljedeću obranu UFC pojasa u teškoj kategoriji imati protiv pobjednika još nepotvrđene borbe Cain Velasquez - Fabricio Werdum na UFC 207 eventu.

16.9.2016.
13:01
AFP, Mike Lawrie
VOYO logo

Nakon pobjede nad Alistairom Overeemom na UFC 206 u Clevelandu i obrane naslova UFC prvaka u "kraljevskoj" teškoj kategoriji, Stipe Miočić ide na zasluženi odmor. No, to se baš i ne sviđa bivšem UFC prvaku Cainu Velasquezu koji želi priliku za povratak naslova u svoje ruke protiv američkog borca hrvatskih korijena.

Izvjesno je da se Velasquez i Miočić ove godine neće boriti

Kako je izvjesno da do te borbe neće doći u ovoj godini, Velasquez ne želi čekati i radi na tome da odradi borbu protiv Fabricija Werduma, piše borilački portal MMA Junkie.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

NEVJEROJATNO SAZNANJE: Otkrivena istina o tome zašto je Stipe Miočić bio u nokdaunu

"Ovo je osobno. Ako se Werdum želi boriti sa mnom, to ću mu i omogućiti", kazao je Velasquez osvrćući se na borbu protiv Werduma, prenosi MMA Fighting.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovaj dvojac prvi se put obračunao prošle godine na UFC 188 priredbi gdje je Werdum porazio Velasqueza giljotinom u trećoj rundi i oduzeo mu naslov prvaka. Werdum (21-6-1) je zatim izgubio naslov u borbi protiv Stipe Miočića na UFC-u 198 u svibnju, ali se prošlog vikenda na UFC-u 203 vratio na pobjedničke staze porazivši Travisa Brownea jednoglasnom sudačkom odlukom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

MMA Junkie i MMA Fighting pišu isto

"Ako Stipe ne želi odmor, ja ću se sljedeći s njim boriti", kazao je Velasquez u srijedu za UFC Tonight. Tako i MMA Junkie i MMA Fighting pišu isto. Pobjednik borbe Velasquez - Werdum, ako do nje dođe, trebao bi se boriti protiv Miočića za naslov UFC prvaka.

Treba spomenuti kako se Velasquez (14-2) nakon poraza od Werduma također obračunao s Browneom na UFC 200 priredbi u srpnju porazivši ga tehničkim nokautom u prvoj rundi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

UFC 207 održava se 30. prosinca u T-Mobile Areni u Las Vegasu.

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo