Hrvatska po prvi puta u povijesti ima repku koje se svi mogu bojati!

U Zagrebu je završeno veliko Superfinale Hrvatske MMA lige. Uzavrela atmosfera Cibone svjedočila je trenutku stvaranja MMA reprezentacije. Hrvatska po prvi puta ima najbolje od najboljih MMA boraca.

8.12.2013.
12:32
VOYO logo

Apsolutni prvaci koji će Hrvatsku predstavljati u nadolazećoj Europskoj MMA ligi su: Filip Pejić (laka), Anto Radman (velter), David Vasić (srednja), Matej Batinić (poluteška) i Dorijan Ilić (teška).

Laka kategorija ponudila je mastralno otvaranje superfinala. Marko Burušić i Filip Pejić pružili su senzacionalnu borbu uz gromoglasno navijanje tribina. Međusobno 'nabrijani' odigrali su partiju zbog koje volimo MMA. Burušić je bio sjajan, a Pejić pak nesalomljiv. U prvoj rundi podjednaki, a u drugoj rundi je Pejić uspio izvući polugu na ruci Burušiću i tako odnio pobjedu. Nakon nesportskog ponašanja Pejića, zaiskrilo je između trenera boraca, no strasti su se brzo smirile.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U velteru su Anto Radman i Lovro Vrkić pružili jednu od najboljih borbi večeri. Međusobno nadmudrivanje u parteru, maštovitost Vrkića i neumoljivost Radmana digli su publiku na noge. Na kraju je Radman izvukao polugu na ruci i tako postao jedan od hrvatskih MMA reprezentativaca.

David Vasić je nadmoćno i ekspresno riješio Zorana Đođa. Borcu Zelga Galešića, kojemu je potrčao u zagrljaj na komentatorskom mjestu, trebala je minuta i 15 sekundi da se plasira u hrvatsku MMA reprezentaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Okršaj Mateja Batinića i Bože Mikulića trajao je duge tri runde u kojima su pljuštali low kickovi, boksačke razmjene u stand up-u, odmjeravanje snaga na žici kaveza, a Batiniću je maestralno pošlo za nogom uputiti i dva sjajna high kicka koji su odsjeli na glavi Mikulića. Jednoglasnom odlukom sudaca slavio je Batinić.

U teškoj kategoriji gledali smo reprizu prošlogodišnjeg finala. Iako je Glavaš je ušao u kavez siguran u sebe i otvorio borbu s nekoliko dobrih udaraca, hladni nokauter Dorijan Ilić brzo je završio ovu priču.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Borbe za pojas kategorije:

1) Filip Pejić, 2R, 3:27, poluga na ruci

Tekst se nastavlja ispod oglasa

2) Anto Radman, 1R, 4:45, poluga na ruci

3) David Vasić, 1R, 1:15, TKO

Tekst se nastavlja ispod oglasa

4) Matej Batinić, 3R, 5:00, odluka sudaca 3:0

5) Dorijan Ilić, 1R, 1:09, TKO

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Revijalne borbe:

1) Dora Perjes (Mađarska), 1R, 0:50, poluga na ruci

Tekst se nastavlja ispod oglasa

2) Ivica Jakopic, 1R, 2:16, poluga na ruci

3) Manuel Karić, 1R, 2:48, gušenje

Tekst se nastavlja ispod oglasa

4) Josip Perica, 2R, 1:43, poluga na ruci

5) Željko Martinović, 1R, 0:59, gušenje Njemački bokser bosanskohercegovačkog porijekla Adnan Ćatić alias Felix Sturm vratio je u posjed titulu svjetskog prvaka u srednjoj kategoriji po verziji Internacionalne bokserske federacije - IBF.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čatić je sinoć u Sttutgartu u meču za titulu kao izazivač tehničkim nokautom u 2. rundi pobijedio Britanca Darrena Bakera. Od samog početka Čatić je silovito krenuo u meč. Sredinom druge runde razornim krošeima Britanca je dva puta poslao na pod, nakon čega je Bakerov štab odlučio da preda meč.

Meč je održan u "Porsche Areni" u kojoj je Čatić je imao veliku podršku više tisuća bh. navijača. Titulu svjetskog prvaka IBF prvaka Ćatić je izgubio u rujnu prošle godine nakon poraza od Australca Daniela Geala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tridesetčetvorogodišnjem Ćatiću, rođenom u Leverkusenu, europskom amaterskom prvaku iz 2000., to je bio 45. meč u profesionalnoj karijeri u kojoj je zabilježio 39. pobjeda.

U jednom od uvodnih mečeva večeri bh. bokser Adnan Redžović jednoglasnom odlukom sudija u teškoj kategoriji pobijedio je Ukrajinca Igora Pilipenka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo