KEK NAPOKON MOŽE BITI MIRNIJI: / Mišković doveo igrača s iskustvom u Bundesligi i Premier ligi

Image
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL

Na Rujevicu je stigao nogometaš koji bi trebao biti nasljednik Stefana Ristovskog.

24.8.2017.
16:20
Nel Pavletic/PIXSELL
VOYO logo

Grčki nogometaš Charalampos Mavria (23) i službeno je postao igrač Rijeke, potvrdio je klub na službenoj stranici.

Bivši igrač i dijete Panathianikosa lani je igrao za njemački Karlshrurer, a s hrvatskim prvakom potpisao je jednogodišnji ugovor s s mogućnošću produljenja na još tri godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
RIJEČANI SE NAGLO PROBUDILI: /

Grk pred potpisom, na Rujevicu dolazi i napadač iz talijanske Serije A

Image
RIJEČANI SE NAGLO PROBUDILI: /

Grk pred potpisom, na Rujevicu dolazi i napadač iz talijanske Serije A

"Jako sam sretan što sam postao član Rijeke. Klub ima bogatu povijest i posljednjih pet godina osvojio je puno trofeja. Drago mi je što ću dobiti priliku nositi dres Rijeke", rekao bočni igrač, koji je bio na utakmicu Rijeke i Olympiakosa.

"Atmosfera je bila odlična, navijači su sjajni. Stadion je bio pun i mislim da momčad nije imala sreće što nije ušla u skupine Lige prvaka jer imala je priliku. Vjerujem da se svi radujemo Europskoj ligi, to je također pravi izazov", izjavio je Mavria za službenu stranicu Rijeke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prvo se moram dokazati na treningu. Spreman sam naporno raditi, dat ću sve od sebe da pokažem treneru i suigračima da sam spreman pomoći gdje god me trener stavi, najbolje se osjećam na bočnim pozicijama na desnoj strani terena ", dodao je nekadašnji član Sunderlandai Fortune Düsseldorf te je opisao iskustvo igranja u najjačim ligama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Za mene su to bila sjajna iskustva. Napustio sam Grčku mlad, sa samo 19 godina. Kada sam otišao u Englesku bilo je to odlično iskustvo jer igrao sam mnoge teške utakmice. U Engleskoj je jako profesionalan pristup i to mi je pomoglo da napredujem. Njemačka je također jako teška liga, svaka utakmica je bila jako kvalitetna. Sva ta iskustva napravila su me boljim igračem. Sada sam u Rijeci i na meni je da se dokažem treneru i zaslužim svoje mjesto u momčad", završio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo