KATASTROFALNA VEČER PRVOG VRATARA HRVATSKE: / 'Odmah poslije utakmice zatražio sam da mi da svoj dres...' 

Image
Foto: AFP/screenshot

Trener aktualnog francuskog prvaka Leonardo Jardim poslije susreta je napravio veliku gestu.

10.12.2017.
13:40
AFP/screenshot
VOYO logo

Hrvatski nogometni reprezentativac Danijel Subašić u subotu nije imao svoju večer. Naime, tijekom susreta Monaca i Troyesa bio je izravni krivac za dva gola suparnika.

U 25. minuti loše je reagirao te je jedan dosta lagan udarac odbio ravno u noge Korejca Hyun-Jun Suka, koji nije imao težak posao. Kod drugog je pak istrčao pa je u namjeri da izbije loptu što dalje od gola pogodio istog igrača te je u 50. minuti bilo 2:0 za goste. Srećom po njega Monaco je do kraja utakmice uspio kreirati senzacionalan preokret i pobijediti 3:2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tješio Vatrenog

Trener aktualnog francuskog prvaka Leonardo Jardim poslije susreta je napravio veliku gestu kako bi utješio nesretnog hrvatskog vratara. Naime, otišao je dio njega te mu je dao podršku kako mu ne bi narušio moral.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Razgovarao sam sa Subom. Danas nije bio na uobičajenoj razini. Tražio sam ga da mi da svoj dres na kraju utakmice jer želim da zapamtimo ovaj preokret. Rekao sam mu i da će nam u sljedećoj utakmici možda upravo on donijeti pobjedu", poručio je Portugalac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo