KATASTROFA CHELSEAJA: / Legendarni trener razotkrio Mourinha!

Image
Foto: AFP

Ugledni talijanski nogometni stručnjak Fabio Capello kritizirao je metode rada kolege Josea Mourinha kazavši kako Portugalac prestaje s uspjesima nakon dvije godine rada u jednom klubu.

6.10.2015.
17:34
AFP
VOYO logo

"Mourinho 'sprži' svoje igrače nakon najviše dvije godine. Čuo sam za taj podatak kada je vodio Real Madrida i sada to dobiva potvrdu u Londonu. Istina je da Chelsea ima dosta problema s ozljedama, ali mora se priznati kako postoje trenerove taktičke pogreške. On ove sezone nije odradio prave pripreme," kazao je Capello u razgovoru za Fox Sport.

Londonski sastav je katastrofalno krenuo u obranu naslova i nakon osam kola nalazi se na 16. mjestu sa svega osam bodova, ali Mourinho odbija prihvatiti krivnju za loše rezultate.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odbija prihvatiti kritiku

"Ja nikada neću podnijeti ostavku. Ako me otpuste, otpustit će najboljeg trenera kojeg je ovaj klub ikad imao," poručio je portugalski stručnjak.

Mourinho je u prvom mandatu vodio 'Bluese' od lipnja 2004. do rujna 2007. kada je smijenjen nakon loših rezultata. U prve dvije sezone osvojio je dva naslova engleskog prvaka, a u trećoj FA i Liga kup. Dvije uspješne sezone je imao i u Portu, te Interu gdje je odlazio nakon osvojenih titula prvaka Europe, a u tri godine provedene u Realu osvojio je Primeru i Kup Kralja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kontroverzni stručnjak se na Stamford Bridge vratio 2013. osvojivši prvenstvo i Liga kup, ali i zaradivši veliki pritisak engleske javnosti zbog očajnog starta ove sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo