KATALONIJA U NEVJERICI: / Legenda Barcelone pojačava Real Madrid?!

Image
Foto: AFP

Senzacionalnu je informaciju u utorak plasirao katalonski dnevni list Sport koji tvrdi da bi legendarni vratar Barcelone Victor Valdes iduće sezone mogao nositi dres omraženog rivala - Real Madrida.

14.7.2015.
12:05
AFP
VOYO logo

Valdes je prošlo ljeto napustio Barcelonu u kojoj je prveo cijelu dotadašnju karijeru, da bi nakon šestomjesečne stanke i oporavka od ozljede u siječnju potpisao za Manchester United. U klubu s Old Trafforda je bio zamjena za Davida De Geu umjesto kojeg bi sada mogao završiti na Santiago Bernabeuu.

Zamjena za De Geu

Poznato je, naime, da Real svim silama nastoji dovesti De Geu, ali ne može se dogovoriti s Unitedom oko odštete. Takvu situaciju navodno pokušava iskoristiti Valdesov menadžer Gines Carvajal koji je svoga klijenta ponudio Madriđanima, a poslu bi mogao pogodovati i njegov blizak odnos s predsjednikom Reala Florentinom Perezom. Valdes bi prema takvom scenariju bio prijelazno rješenje do sljedećeg ljeta kada bi Real mogao dovesti De Geu potpuno besplatno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Valdesu ugovor s Manchesterom vrijedi još godinu dana, ali postoji i klauzula koja mu dopušta raniji odlazak. Crveni vragovi su u ponedjeljak otputovali na pripreme u SAD, a 33-godišnjeg vratara nije bilo među putnicima, što je prilično jasan znak da će napustiti Old Trafford. Bude li mu nova destinacija doista Real Madrid, kako nagađa Sport, to bi ga zauvijek moglo pretvoriti u omraženu figuru u rodnoj Kataloniji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo