KANDIDATI ZA BRBIĆEVOG NASLJEDNIKA: / Žestoki kritičar Mamića i HNS-a želi biti predsjednik Hajduka

Image

Hajduć će novog predsjednika dobiti najkasnije do 29.

3.5.2016.
12:16
VOYO logo

Rok za prijave istekao je jučer u ponoć, a s obzirom da se kandidature mogu poslati i poštom, i sljedećih dana mogu pristizati prijave.

Brleković, Paškvalin, Bašić...

Među kandidatima od kojih se traži jasna vizija razvoja kluba i klupske infrastrukture, najpoznatija su imena zagrebačkog odvjetnika Ivana Brlekovića koji je žestoki oponent Zdravku Mamiću i vladajućoj nomenklaturi u Hrvatskom nogometnom savezu, zatim bivšeg pomoćnika ministra znanosti, obrazovanja i sporta Tomislava Paškvalina, direktora Hajdukova marketinga Aljoše Bašića, privatnih poduzetnika Ivice Močića, Antonija Kuzmanića, Damira Medvida, bivšeg direktora Zračne luke Zagreb Boška Matkovića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Znam kome sam trn u oku'

"Dugo sam se nećkao, prijavu sam poslao tek sinoć. Imam veliku podršku istinskih hajdukovaca koji smatraju da bih bio dobar kandidat. Znam što me čeka ukoliko prođem na natječaju. Zna se kome sam trn u oku, mojim eventualnim ulaskom u Hajduk, aktualna garnitura u HNS-u učinila sve da me diskreditira. No, moj dolazak na čelo Hajduka značio bi kraj nedodirljivosti vladajućih u HNS-u", izjavio je Brleković za 24sata.

Danas bi Nadzorni odbor trebao formirati komisiju koja će razgovarati sa svim kandidatima, a u sljedećih tri i pol tjedna saznat će se ime nasljednika dosadašnjeg predsjednika Marina Brbića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo