LUDNICA U POLUFINALU EUROPSKE LIGE: / Lovren i društvo nokautirani u sudačkoj nadoknadi, četiri gola u Lavovu

Image
Foto: AFP

Uzbudljivo je bilo u prvim polufinalnim utakmicama Europske lige.

28.4.2016.
22:05
AFP
VOYO logo


Šahtar - Sevilla 2:2

(Marlos 23, Stepanenko 36/Vitolo 6, Gameiro 82pen)

Šahtar (4-5-1): Pyatov; Srna, Kucher, Rakitskiy, Ismaily; Stepanenko, Malyshev, Marlos, Kovalenko, Taison; Ferreyra

Sevilla (4-2-3-1): David Soria; Coke, Carriço, Kolodziejczak, Escudero; N'Zonzi, Krychowiak; Konoplyanka, Banega, Krohn-Dehli; Gameiro


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Villarreal - Liverpool 1:0

(Adrian Lopez 90+2)

Villarreal (4-4-2): Asenjo - Mario Gaspar, Bailly, Victor Ruiz, Jaume Costa - Dos Santos, Pina, Bruno Soriano, Suarez - Soldado, Bakambu

Liverpool (4-2-3-1)- Mignolet - Clyne, K. Toure, Dejan Lovren , Moreno - Lucas, Allen - Milner, Coutinho, Lallana - Firmino


U Lavovu su Šahtar i branitelj naslova Sevilla odigrali 2-2 u utakmici u kojoj je Sevilla povela, Šahtar preokrenuo nakon samo 13 minuta, da bi osam minuta prije kraja španjolska momčad ipak izbjegla poraz iz kaznenog udarca zahvaljujući Adrianu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Žuta podmornica prekinula negativni niz

Druga utakmica večeri odigrana je na El Madrigalu i prethodio joj je zanimljiv podatak. Naime, Villarreal u zadnjih deset utakmica protiv engleskih klubova nije znao za pobjedu, a Jürgen Klopp nikad nije pobijedio neku španjolsku momčad u Španjolskoj. U četvrtak navečer se to promijenilo, barem što se tiče negativnog niza Španjolaca. No, idemo redom!

U susretu odigranom u Lavovu poveli su gosti već u 6. minuti kada je Vitolo iz blizine ispod ukrajinskoga vratara Pyatova pogodio mrežu za 1-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šahtar je uspio preokrenuti već u prvom poluvremenu zahvaljujući svom Brazilcu Marlosu. On je u 23. minuti iskoristio dubinsko proigravanje Rakitskog i izjednačio na 1-1, a u 36. minuti je s lijeve strane naciljao glavu Tarasa Stepankenka koji glavom dovodi Šahtar u vodstvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon preokreta, Sevilla se vratila

U 81. minuti je dosuđen kazneni udarac za Sevillu nakon što je Ferreyra srušio Vitola, a Kevin Gameiro je precizan s "bijele točke" za konačnih 2-2. Darijo Srna je odigrao cijelu utakmicu za Šahtar, dok je Eduardo ušao u igru u sudačkoj nadoknadi, ali nije zabio svoj dvanaesti ovosezonski pogodak za ukrajinsku momčad.

http://www.dailymotion.com/video/x47meh8_shakhtar-donetsk-2-2-sevilla-all-goals-28-04-2016_sport

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uzbudljivo na El Madrigalu

Dvoboj na stadionu Madrigal u Villarealu počeo je odavanjem počasti poginulim navijačima Liverpoola u Hillsboroughu prije 27 godina. I na terenu je završilo miroljubivo, bez pobjednika, strijelci se nisu iskazali, a najveću priliku propustio je napadač RedsaRoberto Firmino koji je u 65. minuti pogodio vratnicu.

Image
LIJEPA GESTA ŠPANJOLACA: /

Navijači Villareala odali počast žrtvama tragedije na Hillsboroughu

Image
LIJEPA GESTA ŠPANJOLACA: /

Navijači Villareala odali počast žrtvama tragedije na Hillsboroughu

Tekst se nastavlja ispod oglasa

https://vid.me/52xa

I kad se činilo da će susret završiti bez golova, u drugoj minuti sudačke nadoknade za Španjolce je zabio Adrian Lopez na dodavanje Denisa Suareza. Dejan Lovren je odigrao svih 90 minuta za Liverpool.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo