NESRETAN PORAZ U CRNOJ GORI: / Hrvatska u dramatičnoj završnici izgubila od Srbije i ostala bez medalje

Image
Foto: Screenshot
19.8.2017.
20:32
Screenshot
VOYO logo

Izabranici Damira Miljkovića propustili su priliku za pobjedu loše odigranom završnicom susreta. U posljednju minutu utakmice ušlo se s rezultatom 69-69, a Hrvatska je imala napad. Nažalost, Gizdavić nije uspio svoj lijepi prodor pod obruč završiti polaganjem, lopta je ispala iz obruča da bi vrlo slična akcija srpskog braniča Pažina završila košem za vodstvo Srbije od 71-69 38 sekundi prije kraja.

Triler na kraju

U sljedećem napadu Hrvatske izjednačenje je pokušao donijeti Rašić, no njegov pokušaj blokirao je Langović da bi zatim Karapandžić pogodio oba slobodna bacanja za 73-69. Bošnjak je četiri sekunde prije isteka vremena smanjio na 73-71, no zatim je Pažin ostao miran i pogodio oba slobodna bacanja za konačnih 75-71.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, ovaj rezultat je mnogo povoljniji za hrvatske kadete od onoga otprije šest dana kada su u skupini od ovog istog suparnika izgubili sa 52-102.

Roko Gizdavić je sa 16 koševa i sedam skokova bio najučinkovitiji u sastavu Hrvatske, Matej Bošnjak je dodao 15 ubačaja, a Matej Rudan i Viktor Šarić po 14 pogodaka. Kod Srbije su najefikasniji bili Đorđe Pažin sa 22 i Aleksandar Langović sa 17 poena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U finalu će igrati domaćin Crna Gora i Francuska.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo