KAD VARDY IMA PARTY: / U satima slavlja, napadač Leicestera briljantno se narugao Tottenhamu

Image
Foto: AFP, LINDSEY PARNABY

Igrači Leicestera su u kući svog najboljeg strijelca Jamiea Vardyja gledali utakmicu Chelsea - Tottenham, a remi na Stamford Bridgeu (2:2), bio je znak za neobuzdano slavlje.

3.5.2016.
8:25
AFP, LINDSEY PARNABY
VOYO logo

U tim trenucima, Vardy nije zaboravio na najveće suparnike, Tottenham i najboljeg strijelca lige Harryja Kanea. Dok je još bio aktualan "lov na lisice", Kane je na Instagramu objavio fotografiju čopora lavova jasno naznačujući što se sprema Leicesteru. U komentaru su bile tek tri točkice, slika je govorila više od riječi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vardy je u trenucima najvećeg slavlja uzvratio svom suigraču iz reprezentacije, također na Instagramu. Objavio je prizor iz crtića "Kralj lavova" u kojemu zločesti lav Mufasa pada u ponor. Također uz tri točkice...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sretan sam što sam dio povijesti ovog kluba"

"Ovo je nevjerojatan osjećaj, nikad nisam doživio nešto slično. Borili smo se lani za ostanak u ligi, a u subotu ćemo podići trofej", izjavio je Vardy za BBC.

"Jasno vam je koliko smo truda uložili u ovu sezonu. Sretan sam što sam dio povijesti ovog kluba, uspjeh je još posebniji jer je ostvaren s ovim divnim momcima", dodao je prvi strijelac Leicestera koji je, dva kola prije kraja, zabio 22 pogotka u Premier ligi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo