JUVE U LOVU NA NOVOG NEYMARA, MANDŽO U PROBLEMIMA: / 'To je važan i poželjan klub. Vidjet ćemo što će biti'

Image
Foto: AFP, MARCO BERTORELLO
Image
Foto: AFP, MARCO BERTORELLO

Hrvatski napadač Mario Mandžukić našao se u nezavidnoj situaciji kada je Juventus objavio da je od Napolija kupio najboljeg napadača Serije A prošle sezone Gonzala Higuaina.

3.8.2016.
7:30
AFP, MARCO BERTORELLO
VOYO logo

S obzirom da je za njega plaćena suma od 90 miljuna eura očekuje se da će Argentinac biti prvi napadač. Juventus obično igra s dvojicom igrača pred suparničkim vratima tako da se može očekivati da će Max Allegri dati prednost Paulu Dybali u odnosu na Hrvata. To znači da Mandžukića očekuje smanjenje minutaže u odnosu na prošlu sezonu.

Iako je Hrvat navikao na slične situacije poznato je koliko je uporan i da se neće predati bez borbe. Međutim, prije nekoliko dana objavljena je vijest kako je Juventus poslao ponudu za 'novog Neymara', Gabriela ‘Gabigola’ Barbosu. Dolazak 19-godišnjaka zasigurno bi dodatno otežala Mandžinu situaciju, međutim u igru za njega upleo se Inter. Također, napadačev menadžer Wagner Ribeiro priznao je i kako još uvijek nije stigla službena ponuda od Juventusa, ali da bi je pozdravili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

O kakvom se igraču zapravo radi šira nogometna javnost moći će vidjeti u četvrtak kada će Brazil protiv Južnoafričke Republike odigrati prvu utakmicu u sklopu Olimpijskih igara. Kao što je poznato nogometni turnir počinje prije službenog otvaranja Igara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo