JUVE STIŽE U ZAGREB, PJANIĆ UPOZORAVA: / 'Bit će teško, čeka nas paklena atmosfera'

Image

Nogometaši Juventusa istrčat će u utorak navečer na travnjak stadiona na Maksimiru gdje će protiv zagrebačkog Dinama tražiti prvu pobjedu u Ligi prvaka.

26.9.2016.
8:42
VOYO logo

"Ovog tjedna razgovarali smo o razočaravajućem porazu od Intera. Trener nam je pojasnio na čemu moramo poraditi i nakon toga smo ostvarili dvije pobjede. Sada smo usredotočeni na Dinamo. Obje ekipe žele i moraju pobijediti. Bit će teško. Čeka nas užarena atmosfera u Zagrebu. Ovakve utakmice nikada nisu lagane, ali mi želimo odigrati dobro i pobijediti. Želimo dominirati i igrati našu igru. Očekivanja su velika, ali u Ligi prvaka nikada nije lako. Najvažnija stvar je osvojiti sva tri boda i na kraju proći skupinu", izjavio je bosanskohercegovački reprezentativac Miralem Pjanić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Juventus je u prvom kolu grupne faze upisao upisao remi bez golova sa Sevillom dok su Modri teško poraženi na gostovanju u Lyonu (3:0).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovo je prvi put od hrvatske samostalnosti da će se dva kluba sastati na europskoj sceni, a utakmica označit će i povratak dva hrvatska reprezentativca na Maksimir, Marija Mandžukića i Marka Pjace.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo