BIEBERU SE ZAGREB TOLIKO SVIDIO DA JE PROMIJENIO PLANOVE: / Pogledajte s kim je pjevač jučer odradio trening

Image
Foto: Medvescak

Nakon što je odradio koncert u zagrebačkoj Areni Justin Bieber na jedno poslijepodne postao je dio tima zagrebačkih Medvjeda.

11.11.2016.
11:11
Medvescak
VOYO logo

Kao svaki Kanađanin i Bieber je veliki ljubitelj hokeja i nikada ne propušta priliku otići na klizalište i pogledati lokalnu momčad, a tako je i u četvrtak stao na led s Medvjedima i odradio trening.

I sam hokejaš u mlađim danima, Bieber je vještinu testirao sa članovima Medveščakova KHL tima koji nisu na turneji po Rusiji: Samsonom Mahbodom, Ivanom Jankovićem, Matijom Miličićem, Nathanom Perkovichem i Janom Smolecom te članovima Medveščakove druge seniorske momčad Nikolom Senzelom, Ivanom Ružićem, Markom Šakićem i Matom Tomljenovićem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako su priopćili iz kluba, dečki su se dobro zabavili, a Ivan Janković ukratko je opisao ovaj nesvakidašnji trening.

Galerija

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

JUSTIN BIEBER U DRESU MEDVEŠČAKA: Pop zvijezda svratila u brlog i oduševila sve

Image

JUSTIN BIEBER U DRESU MEDVEŠČAKA: Pop zvijezda svratila u brlog i oduševila sve

"Bilo je ovo zanimljivo iskustvo. Siguran sam da se ne pojavi Justin Bieber svaki dan u nečijoj svlačionici. Kako najbolji idu uz najbolje, mi u Medveščaku imali smo priliku da nam Bieber pokaže svoje hokejsko umijeće. Bilo je zabavno, dobro se uklopio i uspješno odradio trening s nama, bio je jedan od nas bez ikakvih posebnih zahtjeva. Simpa dečko".

Joe Bašić, organizator Justinova zagrebačkog koncerta, objasnio je pak ovu 'sportsku avanturu' glazbene zvijezde.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Justin je veliki ljubitelj hokeja na ledu te mu je to najdraži način opuštanja i bijeg od stresa. Na turneje nikad ne kreće bez kompletne opreme, a kad je otkrio da su hokejaši kluba Medveščak jedan od simbola Zagreba, zaželio se priključiti njihovu treningu pa smo mu kao organizator koncerta ispunili želju u dogovoru s vodstvom kluba".

Bieberu se Zagreb toliko svidio da je u posljednji tren odlučio promijeniti planove pa nitko nije mogao predvidjeti gdje će ga zateći, a svojom šetnjom središtem grada iznenadio je obožavatelje koji su se imali sreću zateći tamo. Ovoliki interes za Hrvatsku iznenadio je i organizatora koncerta jer je prema prvotnom planu Justin trebao poletjeti u Poljsku ujutro nakon koncerta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo