IZLAZAK IZ KRIZE: / Hrvatski napadač konačno zabio, Juve konačno pobijedio

Image
Foto: AFP

"Kriza je gotova!", može uzviknuti Mario Mandžukić. Hrvatski reprezentativac zabio je gol za Juventus na gostovanju kod Manchester Cityja. Izjednačio je Mandžo u 70.

15.9.2015.
22:19
AFP
VOYO logo

Mandžukić je "načeo" City, njegov pogodak je prvi koji su ove sezone uopće primili "građani". Ovo je za hrvatskog reprezentativca drugi gol za Juve, prvi je zabio u talijanskom Superkupu. Hrvatski napadač igrao je do 78. minute kad ga je zamijenio Paulo Dybala.

Za razliku od Manchester City koji je vodeći u Premier ligi, Juventus je loše ušao u Serie A, s jednim bodom iz tri utakmice, no Torinezi su momčad koju nikad ne treba otpisivati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Domaćin je poveo u 57. minuti. Na lopti su u skoku bili Chiellini i Kompany, a autogol je pripisan talijanskom braniču.

Slovenski sudac Skomina poništio je gol Pogbi u 12. minuti, zabio je Francuz glavom, ali se Morata našao u zaleđu, no pred kraj utakmice, Španjolac se iskupio i zabio za Torineze.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sevilli dosuđena tri penala, dva su iskoristili

U skupini D igrali su još Sevilla i Borussia (M), uvjerljivo je slavio domaćin s 3:0. Od toga, dva tu gola postignuta s bijele točke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pobjednik Europske lige je prvo u dvije minute zaradio dva jedanaesterca, u 47. i 49. minuti. Kevin Gameiro je prvi put bio precizan, ali drugi put je pogodio prečku.

Taj promašaj nije skupo stajao Sevillu. U 66. minuti je češki sudac Pavel Kralovec dosudio i treći kazneni udarac za domaći sastav. Ovoga puta pucao je i to precizno Banega. Uvjerljivo slavlje Seville potvrdio je Konopljanka u 84. minuti.,

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Di Maria u 4. minuti "otvorio" Ligu prvaka

PSG se može pohvaliti da je njegov igrač zabio prvi gol u Ligi prvaka ove sezone. I to baš najveće pojačanje koje su Parižani doveli ovog ljeta. Angel Di Maria sjajno se u 4. minuti probio po desnoj strani na dodavanje Marca Verattija i zabio u suprotni kut za 1:0 protiv Malmöa.

U 61. minuti Cavani je iskoristio dodavanje Ibrahimović i povisio na 2:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Teška ozljeda Shawa šokirala United

Manchester United izgubio je gostovanju kod PSV-a 1:2, a Engleze je šokirala teška ozljeda

Image
UŽAS U EINDHOVENU: /

Engleski reprezentativac zadobio dvostruki prijelom noge!

Image
UŽAS U EINDHOVENU: /

Engleski reprezentativac zadobio dvostruki prijelom noge!

Van Gaalovoj momčadi nije pomogao ni gol Memphisa Depaya koji nije mogao zamisliti bolji povratak u Eindhoven iz kojega je ovog ljeta stigao u Manchester United. Nizozemski napadač je u dobro poznatom ambijentu u 41. minuti zabio gol za "crvene vragove". Sjajno je s lijeve strane ispremiješao obranu svoje bivše suigrače i zatresao mrežu PSV-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, domaćin se nije predavao, uspio je izjednačiti već do poluvremena, strijelac u 2. minuti sudačke nadoknade bio je "krvnik" Moreno, glavom nakon kornera. Na 2:1 povisio je Narsingh u 57. minuti. Tri minute kasnije, Moreno je konačno dobio žuti karton, nakon što se bez opomene provukao za lom noge.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugom susretu iz ove skupine Wolfsburg je pobijedio CSKA Moskva 1-0, a pogodak odluke zabio je Julian Draxler u 40. minuti.

Dva gola Griezmanna

U skupini C, Atletico Madrid je došao u vodstvo u 18. minuti protiv Galatasaraya. Antoine Griezmann je s ruba 16-erca odlično pogodio i donio prednost Simeoneovoj momčadi protiv turskog prvaka. Već sedam minuta kasnije bilo je 2:0 za goste. Strijelac je ponovno bio Griezmann, ovaj put na dodavanje Diega Godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Benfica je bila uvjerljiva protiv Astane, najjeftinije momčadi u Ligi prvaka. Portugalci su slavili golovima Gaitana (51.) i Mitroglua (62.).

Rezultati 1. kola Lige prvaka: skupina A: Real Madrid - Šahtar 4:0, PSG - Malmö 2:0; skupina B: PSV - Manchester United 2:1, Wolfsburg - CSKA 1:0; skupina C: Benfica - Astana 2:0, Galatasaray - Atletico Madrid 0:2; skupina D: Manchester City - Juventus 1:2, Sevilla - Borussia (M) 3:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U srijedu je preostalih osam susreta 1. kola. U skupini E sastaju se Roma i Barcelona, te Bayer Leverkusen i BATE Borisov. U skupini F snage će odmjeriti zagrebački Dinamo i Arsenal, te Olympiakos i Bayern. U skupini G sastaju se Dynamo Kijev - Porto, te Chelsea - Maccabi Tel Aviv, a u skupini H Valencia - Zenit i Gent - Lyon.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo