IZBORNIK JE ODLUČIO: / Ovo je popis kandidata za EUROBASKET!

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Izbornik hrvatske muške košarkaške reprezentacije Velimir Perasović u srijedu je objavio konačni popis igrača koje će povesti na pripreme za nastup na Eurobasketu koji će se održati od 5.

1.7.2015.
18:30
AFP
VOYO logo

Na popisu se nalaze 24 igrača od kojih će se 21 pojaviti na početku priprema u Zagrebu 10. srpnja, a dopuštenje da se ne pojave na prozivci dobili su Oliver Lafayette, Mario Hezonja i Damjan Rudež. Prvi dio priprema naša će reprezentacija odraditi u Svetom Martinu na Muri nakon čega slijede boravci u Slavonskom Brodu, te Zagrebu, a sredinom kolovoza Hrvatska će nastupiti na turnirima u Njemačkoj i Litvi.

Posljednji pripremni turnir Hrvatska će odigrati u Zagrebu od 26. do 28. kolovoza, a na njemu će još nastupiti reprezentacije Estonije, BiH i Izraela. Porom će Perasović objaviti konačni popis igrača na koje računa na Eurobasketu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska će u prvom krugu u Zagrebu u skupini C igrati sa Slovenijom, Grčkom, Makedonijom, Gruzijom i Nizozemskom. POPIS KANDIDATA:

Toni Katić (Široki Primorka), Oliver Lafayette (Olympiakos), Rok Stipčević (Virtus Roma), Roko Leni Ukić (Cedevita), Luka Babić (Cedevita), Bojan Bogdanović (Brooklyn Nets), Mario Hezonja (Barcelona), Fran Pilepić (Cedevita), Ivan Ramljak (Cedevita), Marko Ramljak (Zadar), Damjan Rudež (Indiana Pacers), Krunoslav Simon (Lokomotiv Kuban), Ivan Siriščević (Cibona), Zoran Vrkić (GKK Šibenik), Marko Arapović (Cedevita), Miro Bilan (Cedevita), Ivan Buva (Cantu), Leon Radošević (Alba Berlin), Josip Sobin (Zadar), Željko Šakić (Manresa), Dario Šarić (Anadolu Efes), Ante Tomić (Barcelona), Tomislav Zubčić (Cedevita), Luka Žorić (Fenerbahce Ulker)

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo