KOVAČ BRANI IGRAČE NAKON SLABOG REMIJA: / 'Nema smisla da sad udarim po dečkima'

Image
Foto: PIXSELL, Ivo Čagalj

Hrvatska reprezentacija doputovala je u Norvešku. Nakon "nula-nula" u Azerbajdžanu, Kovačeva momčad pokušat će tri boda osvojiti protiv domaćina u Oslu u nastavku euro-kvalifikacija.

4.9.2015.
22:12
PIXSELL, Ivo Čagalj
VOYO logo

Samo bod protiv momčadi koju vodi Robert Prosinečki još će dugo "peći" hrvatske nogometaše.

'Ne može se dobiti uz onoliko propuštenih prilika'

"Ne može se dobiti utakmica uz onoliko propuštenih prilika. Znali smo da će Azerbajdžan biti bolji nego u Osijeku, a nama je nedostajala jedino realizacija. Kad smo pobijedili Norvešku 5:1, nismo igrali kako sam želio", rekao je Kovač na službenoj stranici Hrvatskog nogometnog saveza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Remi se ni meni ne sviđa, ali nema smisla da sada udarim po dečkima. Mogli smo biti učinkovitiji, to dobro znam, ali sada nas čeka teži suparnik i moramo biti sto posto spremni."

'Pjaca je bio naš najbolji igrač'

Najviše se nakon utakmice u Bakuu prozivalo Mandžukića, Pjacu i Badelja, ali izbornik je stao u njihovu obranu..

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nije Mandžukić jedini promašivao, ne bih tu nikog izdvajao.Svi su ulazili u prilike, bili zaduženi i pozvani da zabiju. Pjaca je bio naš najbolji igrač, išao je okomito, što smo tražili. Pokazao je da može igrati u bilo kojem sustavu. To je još jedan reprezentativac za budućnost. Badelj je, pak, bio odličan u obrambenom dijelu."

'Remi igra više nama nego njima'

Nakon samo boda osvojenog u Azerbajdžanu, situacija više nije ista za Hrvate koji su pali na drugo mjesto na tablici u kvalifikacijskoj skupini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sad se sve malo promijenilo, Norveška nam je došla samo na bod, a vrlo su čvrsta momčad s nekoliko košarkaški visokih igrača. Igrat će na skok i prekršaj, centaršut. Fizički će sigurno biti intenzivnije nego u Azerbajdžanu. No, imperativ je na Norveškoj, remi više igra nama nego njima, ali želimo pobjedu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo