ISLANDSKI GENIJALAC: / Na tajnoj skripti otkriveno kako su Nijemci osvojili europsko zlato

Image
Foto: Screenshot/Twitter
3.2.2016.
19:34
Screenshot/Twitter
VOYO logo

"Samo jednostavno", napisao je Sigurdssson pored crteža. Njemačka je u prosjeku bila najmlađa reprezentacija (24,7), a ovo im je druga zlatna medalje s Europskih prvenstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U prvom poluvremenu primili samo šest golova

Podsjetimo, Sigurdsson je u finalu uspio nadmudriti favoriziranu Španjolsku i njihovog izbornika ManolaCanadesa. U prvom poluvremenu njegova je momčad primila samo šest golova, a na kraju su slavili s 24:17. Sada je jasno i kako im je to uspjelo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mađari dali otkaz Dušebajevu

I dok Nijemci slave, vodstvo Mađarskog rukometnog saveza uručilo je otkaz izborniku Talantu Dušebajevu zbog neuspjeha na nedavnom europskom prvenstvu u Poljskoj.

Mađari su na europskom prvenstvu osvojili tek 12. mjesto što je njihov najslabiji plasman na velikim natjecanjima u posljednjih šest godina i drugi najslabiji u posljednjih 10 godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mađarska je u Poljskoj osvojila treće mjesto u skupini D iza Danske i Rusije, a u drugom krugu je bila zadnja, šesta u skupini II.

Dušebajev je vodio mađarsku rukometnu vrstu od 2014. godine, a prije toga je trenirao Ciudad Real, Atletico Madrid i Vive Targi Kielce. Ime njegova nasljednika još nije poznato.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo