ISLANĐANI NE STRAHUJU OD VATRENIH: / 'Hrvatska ima poznatije igrače, ali sve je moguće'

Image
Foto: AFP, KENZO TRIBOUILLARD
9.11.2016.
17:55
AFP, KENZO TRIBOUILLARD
VOYO logo

"U Zagrebu nas očekuje teška utakmica. Hrvatska ima jednu od najboljih reprezentacija u Europi. U svojim redovima ima niz sjajnih igrača," kazao je Sigurdsson za domaće medije. Sigurdsson od 2014. nosi dres Swansea Cityja. Velšani se trenutačno nalaze na 19. mjestu engleskog prvenstva sa svega pet bodova u prvih 11 kola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, reprezentacija gura sjajno. Island se nakon tri kola skupine I kvalifikacija za SP 2018. godine nalazi na drugom mjestu sa sedam bodova koliko ima i vodeća Hrvatska, no 'vatreni' imaju bolju razliku pogodaka. Za četvrtfinalista posljednjeg EP-a to je najbolje otvaranje nekih kvalifikacija i ne čudi što odabranici izbornika Heimira Hallgrimssona u Zagreb dolaze s mnogo optimizma.

"Za nas je to iznimno važna utakmica. Mnogo bi nam značio pozitivan rezultat. Ako ćemo odigrati najbolje što znamo, sve je moguće," dodao je islandski veznjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S mnogo optimizma utakmicu u Zagrebu dočekuje i branič Fulhama Ragnar Sigurdsson.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Gostovanje u Hrvatskoj bit će pravi ispit, no vjerujem da možemo napraviti veliku stvar. Sve se promijenilo. Sada u utakmice ulazimo razmišljajući o pobjedi. Dobar je to osjećaj," kazao je dodavši: "Hrvatska ima poznatije igrače i velike zvijezde, ali imamo izgleda."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo