IRONIČNI MAMIĆ PORUČIO BRBIĆU: / 'Nadam se da će imati dres i biti spreman za suđenje'

Image
15.3.2016.
14:36
VOYO logo

Na taj je način odgovorio na pitanje kakvo suđenje očekuje u Splitu te je podsjetio na svoju nedavnu izjavu kada je Marin Brbić zatražio strane suce u derbiju. Tada je poručio da što se njega tiče da može suditi Torcida, a pomoćnici biti Brbić i Pavasović.

Image
OŠTAR ODGOVOR HAJDUKU: /

'Glavni sudac može biti Torcida, a pomoćnici Brbić i Pavasović'

Image
OŠTAR ODGOVOR HAJDUKU: /

'Glavni sudac može biti Torcida, a pomoćnici Brbić i Pavasović'

Sumnjivi penal

Osvrnuo se Mamić i na sumnjivi penal kojim je Hajduk u posljednjem prvenstvenom dvoboju upisao pobjedu nad Zagrebom te Brbićevu izjavu izjavu da se utakmica ponovi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Za više o tome morate pitati gospodu iz Hajduka", kratak je bio. Što se tiše utakmice Mamić je poručio kako žele napraviti dobar rezultat te da znaju što moraju napraviti na terenua, a onda je prokomentirao suparnike.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Rezultati im nisu baš sjajni, ali imali su dosta problema s ozljedama i odlascima. Moram i malo 'prodavati' floskule i reći da su u Kupu uvijek moguća iznenađenja. Respektiramo ih kao i polet koji im daje domaći stadion i publika, ali želimo pokazati da smo najbolji. Dinamo je protiv svakoga u Hrvatskoj favorit", kazao je Mamić.

Neće srljati

"Ne mislim da će igrati zatvoreno. Neće sigurno srljati, ali domaći stadion i publika im sigurno neće dati da igraju zatvoreno. Mi sigurno idemo u Split po pobjedu. Tako ćemo se i postaviti. Kako će igrati Hajduk ćemo vidjeti sutra . Mi se nećemo zatvoriti niti braniti nego odigrati dobro i ostvariti takav rezultat. Iskreno, meni je važnija ona prvenstvena utakmica jer se u Kupu igraju dvije, ali ne bih sada o tome pričao. Želimo ući u finale i osvojiti Kup. To je jedino bitno sutra", rekao je Mamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Potom je progovorio o svom najboljem igraču, MarkuPjaci.

Image
Foto: Sanjin Strukić
Image
Foto: Sanjin Strukić

Marko Pjaca

"Sigurno je da je u naletu. Ide ga i gol, razigran je i efikasan. Samo neka tako nastavi, a ja mu želim da bude još bolji jer on to svakako može. Koliko daleko može? On ima kvalitetu biti top igrač, ali još je mlad i nadam se da će ga zaobići ozljede. Ima odličnu glavu, fino i dobro je odgojen i to su kvalitete koje pokazuju da bi mogao zaigrati u top klubu kao Mandžukić, Modrić i takvi… Sigurno spada u taj rang", prokomentirao je trener Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poslije treninga nogometaši Dinama i stručni stožer putuju u Split, a u u Zagreb se vraćaju odmah nakon utakmice. Nakon toga ponovno putuje na isto mjesto u subotu na prvenstveni ogled. Što je rekao Damir Burić uoči Kupa pročitajte ovdje.

Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo