INTEROVI NAVIJAČI NA NOGAMA: / Je li ovo još jedan dokaz da je sudac poklonio Juventusu pobjedu?

Image
Foto: Screenshot

Nogometna utakmica između Juventusa i Intera i dva dana nakon odigravanja vuče repove.

7.2.2017.
20:13
Screenshot
VOYO logo

Aktualni prvaci Italije slavili su pogotkom Juana Cuadrada u 45. minuti, međutim iz Intera su stigle oštre optužbe na račun suđenja Nicole Rizzolija.

Jedna od njih tiče se i Marija Mandžukića. U 37. minuti oštro je startao na Maura Icardija, a Stefano Pioli smatra da je trebao dobiti crveni karotn.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Neke situacije iz prvog poluvremena u Juventusovom kaznenom prostoru svirane su na našu štetu. Stvarali smo dobre prilike, zaslužili dva jedanaesterca, s time da je u jednom primjeru sudac bio udaljen 23 centimetra od situacije. Nakon utakmice je bilo tenzija, zbog crvenog kartona kojeg je Ivan Perišić dobio, ali i zbog spomenutih jedanaesteraca koji nisu svirani. Bili smo ravnopravni Juventusu, ali u spornim situacijama smo zakinuti. Primjerice, onaj Mandžukićev start u šesnaestercu bio je jedanaesterac koji smo trebali dobiti”, kazao je trener Intera poslije utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sada je pak procurila snimka situacije iz 69. minute. Ivan Perišić bio je u zaleđu, a loptu je u igru vratio Giorgio Chiellini.

Njegovo dodavanje presjekao je Icardi te je krenuo prema Buffonu. No, sudac je odlučio zaustaviti igru te je pokazao da se izvođenje ponovi jer se lopta kretala u trenutku kada je vraćena u igru, dok njegov pomoćnik, koji se nalazio u neposrednoj blizini, nije reagirao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo