INTER U 25 DANA ISPUSTIO VRH I ISPAO IZ KUPA: / 'Kao da se strah uvukao u momčad, a posebno u Perišića'

Image
Image

U posljednjih pet utakmica Inter je dao samo jedan gol što je dovoljan razlog za uzbunu.

28.12.2017.
15:44
VOYO logo

Hrvatski reprezentativac Ivan Perišić i Argentinac Mauro Icardi i ove su sezone udarne igle talijanskog Intera. Do sada su zajedno zabili 24 od 34 gola Nerazzurra. Međutim, njihova moć kao da se naglo ugasila, što se vidjelo i u derbiju s Milanom u sklopu četvrtfinala Kupa. Gazzetta dello Sport osvrnula se na tu činjenicu. Navode kako je Inter 3. prosinca bio na vrhu tablice, a Prišić i Icardi jedan od najboljih tandema u Europi.

Što se dogodilo?

"Protiv Chieva su kombinirano zabili četiri od pet golova, a Hrvat je dao svoj prvi hat-trick za Inter. 25 dana kasnije Nerazzurri su nestali, a mrak se nadvio nad udarnim dvojcem. Od te utakmice Inter je dao samo jedan gol u pet utakmica. Juventusu nisu uputili niti jedan udarac u okvir gola. Kao da se strah uvukao među napadače, a posebno u Perišića", pišu Talijani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ivanova energija činila se nevjerojatnom. Jurio po cijelom terenu bez prekida zbog čega ga je Spalletti posebno hvalio. Čini se da ona odjednom nestala. Pad u formi njega i Icardija veliki je udarac za Inter. Mnogi misle da je njihova izvrsna forma u prvom dijelu sezone zamaskirala sve Interove probleme. Na Spallettiju i momčadi je sada da odagnaju ta strah, a to već mogu napraviti protiv Lazija", zaključuje Gazzetta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo