INCIDENT NA WINDSOR PARKU: / Hrvatski navijači izbačeni s domaće tribine

Image

Hrvatska je u jučerašnjem prijateljskom susretu protiv Sjeverne Irske (3-0) na Windsor Parku imala podršku od 25 hrvatskih navijača.

16.11.2016.
10:47
VOYO logo

HNS je uoči susreta zbog straha od mogućih nereda i novih kazni zabranila gostovanje svojim navijačima u Belfastu. To je napravila na način da krovna organizacija hrvatskog nogometa nije prodavala ulaznice preko sebe iz, kako su to objasnili, sigurnosnih razloga. No unatoč tome, oko 25 navijača Vatrenih ipak se našlo na Windsor Parku i izazvalo reakciju domaćina.

‘PREGAZILI SU NAS, OVO JE RAZOČARAVAJUĆE’: Čitava Sjeverna Irska bruji o impresivnoj Hrvatskoj

Na utakmici viđen i transparent 'Nikad ne zaboravite Vukovar'

Naime, kako Belfast Telegraph javlja skupina hrvatskih navijača je tijekom prvog poluvremena izbačena s domaće tribine iz sigurnosnih razloga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ova hrvatska noć u Belfastu na svu sreću nije ostala u sjeni problema na tribinama, na kojoj se našlo 25 hrvatskih navijača koji su izbačeni od strane osiguranja tijekom prvog poluvremena".

Osiguranje maknulo poruku

Belfast Telegraph izvještava i kako je na utakmici viđen i transparent "Nikad ne zaboravite Vukovar" zbog, kako pišu, "masakra koji se dogodio 1991. godine za vrijeme hrvatskog rata za nezavisnost". Engleski Independent, pak, piše kako se osiguranje popelo na tribinu i maknulo transparent hrvatskih navijača s natpisom "Never Forget Vukovar". U tekstu se spominje i da nakon toga nije bilo većih incidenata na tribini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo