IGRAČI SLOŽNI: / 'Ovo nije bilo dobro, ali pobjeda nije dolazila u pitanje. Protiv Mađara moramo bolje'

Image
Image

Nakon pobjede Hrvatske protiv Saudijske Arabije (28:23) na otvaranju Svjetskog prvenstva, naši rukometaši bili su složni u ocjeni da moraju zaigrati bolje. No, turnir je dug, pobjeda se piše...

13.1.2017.
22:43
VOYO logo

DOBRO JE! Hrvatska se razigrala u nastavku i pobjedom protiv Saudijaca otvorila nastup na Svjetskom prvenstvu

Image
NA KRAJU IPAK DOBRO: /

Hrvatska pobjedom protiv Saudijaca otvorila nastup na Svjetskom prvenstvu

"Nije bilo bajno, ali to je početak natjecanja. Kontrolirali smo utakmicu, ali moramo puno bolje. Dobro smo otvorili, Saudijci su se vratili su se nakon naših pogrešaka, a mi ušli u 'crnu rupu'. Imali smo puno tehničkih grešaka, u obrani 6-0 smo gubili duele jedan na jedan i to je razlog zašto je bilo samo jedan razlike na poluvremenu. Ivić je bio odličan u prvom poluvremenu i on nas je praktički držao u vodstvu. U drugom poluvremenu smo igrali puno bolje i 5-1 obrana je funkcionirala. No i u drugom poluvremenu smo imali tehničkih grešaka i to moramo popraviti jer sutra nas protiv Mađara čeka potpuno drugačija utakmica", kazao je kapetan Domagoj Duvnjak, strijelac pet pogodaka, koji je proglašen za igrača utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Duvnjak nije trenirao s ostatkom momčadi posljednjih deset dana, ali pauza zbog ozljede nije se vidjela u njegovoj igri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mihićev debi iz snova

Lovro Mihić sjajno je debitirao za Hrvatsku na velikom natjecanju. Zabio je četiri gola, dao impuls na početku drugog poluvremena.

"Može se reći da je bio debi iz snova, ali bilo bi bolje da je i igra bila nešto bolja. No, ovo je turnirski sustav natjecdanja, nadam se da će sutra sve puno bolje izgledati protiv Mađara", kazao je Mihić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Možda je tu bilo i malo nervoze, uvijek je najteže krenuti u turnir, ali kad se pripremimo za utakmicu, sve bi trebalo doći na svoje mjesto", dodao je Mihić kojeg kao debitanta čeka "novačenje" u reprezentaciji.

"To je interna fora u reprezentaciji, moram nešto otpjevati u svlačionici, ali još ne znam što me čeka. Ma, dečki se super brinu za mene", kazao je Mihić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Potrošili smo se više nego što smo očekivali'

"Teška utakmica, namučili smo se, ali naša pobjeda nije bila upitna. Saudijci su igrali brzi rukomet protiv nas visokih igrača, ali smo kasnije to zaustavili", kazao je Jakov Gojun, prvi obrambeni igrač Hrvatske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bio je to loš ulazak u utakmicu, napravili smo nekoliko početničkih pogrešaka. Do kraja utakmice smo se istrošili više nego što smo očekivali", zaključio je Luka Stepančić.

"Nadam se da ćemo dalje igrati bolje, znam da to možemo. Danas smo se razigrali u nastavku, sad se moramo fokusirati na Mađare", kazao je iskusni Zlatko Horvat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Presudilo je hrvatsko iskustvo'

"Presudilo je hrvastko iskustvo", zaključio je saudijski rukometaš Hassan Aljanabi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo