'IDEMO SE POTUĆI': / Riječani stigli u Atenu i odmah poslali žestoku poruku Grcima

Image
Image
15.8.2017.
18:45
VOYO logo

"Pokušat ćemo dati gol što bi nam u uzvratu puno značilo. Utakmice protiv Osijeka i Dinama su iza nas, to smo zaboravili i idemo dalje. Očekivanja su velika, ali mi moramo ići utakmicu po utakmicu. Atmosfera u momčadi je kao i uvijek, porazi su dio nogometa vjerujem da ćemo sve uskoro ispravit", rekao je napadač za služben klupsku stranicu.

"Znamo da je Olympiakos kvalitetna ekipa, ima dobre pojedince i nemamo pravo na pogrešku. Moramo biti koncentratni kroz cijelu utakmicu. Imamo respekt prema Olympiakosu, dužno poštovanje, ali idemo se "potući" i ostvariti što bolji rezultat", dodao je Jelić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navijači puno toga očekuju od Marija Gavranovića s obzirom da ima iskustvo igranja u Ligi prvaka, a dao je i jedan pogodak u dresu Schalkea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bit će jedna lijepa i interesantna utakmica. Moramo izvući maksimum što možemo u ovom trenutku. Ako je ikako moguće zabiti gol i vratiti se s pozitivnim rezultatom", rekao je Gavranović po dolasku u Atenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imaju brz protok lopte i puno kvalitetnih igrača. Ali ako budemo kompaktni i budemo igrali brzo i agresivno, možemo odigrati dobru utakmicu", zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo