IBRAHIMOVIĆ PAKIRA KOFERE: / Šveđanin se već sprema za život u Engleskoj?

Image
Foto: AFP

Gdje će Zlatan Ibrahimović nastaviti karijeru nakon što mu na ljeto istekne ugovor s francuskim prvakom PSG-om stvar je kojom se mediji bave već neko vrijeme.

8.3.2016.
11:14
AFP
VOYO logo

Inter, Milan, Real Madrid, MLS, Kina, samo su neke destinacije koje su često citirane. Jedna od njih je i Manchester United. Francuski Le 10 Sport sada je donio priču prema kojoj je dogovor postignu i da će upravo u redovima engleskog velikana Ibrahimović zaokružiti svoju veliku karijeru.

Priprema se za život u Engleskoj

Francuzi pišu kako švedski napadač ima obećanje bivšeg mu trenera, Portugalca JoseaMourinha, da će ga dovesti u United čime bi ostvario san o igranju u Premier ligi. Njih su dvojica, kako je poznato surađivali u Interu, a Ibrahimović je svoju privrženost Portugalcu potvrdio riječima da bi poginuo za njega i da mu je to najbolji trener s kojim je radio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navode i kako je napadač uvjeren da će postati dio slavnog kluba na kraju sezone te da se već priprema za život u Premier ligi.

No, ova priča za sada zvuči kao fikcija jer još nije sigurno niti hoće li Portugalac zaista zamijeniti Luisa van Gaala na klupi Uniteda, iako se to počelo uzimati kao gotova stvar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što se tiče engleskog velikana njima je sigurno poreban jedan vrhunski i iskusni napadač. Ibrahimović bi navodno tu rupu popunio na godinu dana, na koliko bi potpisao ugovor. Također, tvrde Francuzi, spreman je igrati i za manju plaću, koja trenutno iznosi ok 15 milijuna eura po sezoni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo