IBRAHIMOVIĆ OPLEO PO GUARDIOLI: / 'On je nezreo, meni i Mandžukiću je napravio istu stvar'

Image
Foto: AFP

Zlatan je vrlo kratko igrao u Barceloni, a razlog je upravo Guardiola

12.12.2017.
18:29
AFP
VOYO logo

U razgovoru za Sky Sport Italia, Zlatan Ibrahimović prisjetio se svoje epizode u Barceloni koja nije dugo trajala, ali nije bila niti bajna. Šveđanin je u katalonski klub stigao iz Intera 2009. godine, a nakon samo godinu dana karijeru je nastavio u Milanu.

'Muškarac rješava svoje probleme'

"Barcelona je te godine osvojila Ligu prvaka i željeli su me. Bilo mi je teško napustiti Inter jer sam imao dobar odnos s Morattijem. Maxwell je također otišao u Barcu tada i rekao sam mu 'Dajem ti svoje kopačke, ponesi ih u Barcelonu neka me čekaju zagrijane9. Nakon dva dana sastali su se čelnici Intera i Barce i dogovorili sve za 20 minuta. Mino me nazvao i rekao da je sve završeno. Na Nou Campu je bilo 70.000 navijača i ne mogu opisati kako sam se osjećao.", rekao je Zlatan, a prenosi Goal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No onda se dogodilo nešto što je utjecalo na njegovu odluku da napusti Barcu, a smatra da se isto dogodilo i našem Mandžukiću:

"Dobro sam počeo, to je bila momčad iz snova s Messijem, Xavijem, Iniestom, Henryjem i DaniAlvesom. A onda je Guardiola odlučio mijenjati taktiku. Ostao sam na klupi, a on nije želio pričati sa mnom. Otišao sam jer nisam htio da me netko pravi budalom. Vidio sam kasnije da je isto uradio Eto'ou i Mandžukiću. Nije on najgori trener s kojim sam radio, ali je vrlo nezreo. Muškarac rješava svoje probleme", odrješio je zaključio Ibra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo