I TOGA IMA U HRVATSKOM NOGOMETU: / Pomahnitali sudac slomio kost igraču i poslao ga na hitnu

Image
Foto: Screenshot/Facebook
8.11.2016.
11:18
Screenshot/Facebook
VOYO logo

Morat će na operaciju nakon što mu je glavni sudac utakmice slomio jagodičnu kost.

Iz NK Omladinca oglasili su se priopćenjem na Facebooku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mora na operaciju

"Matija Garaj nalazi se u bolnici u Osijeku i morat će ići na operaciju jagodične kosti nakon ozljede koju mu je nanio glavni sudac utakmice jučer u Podgoraču. Još bi shvatili da ga je Matija prvi udario, a prilazio mu je samo sa namjerom usmenog prigovora na suđenje. Ovako ne možemo nikako opravdati nasilje suca koji ga je odmah dočekao nalaktio i udario, a fizički je bar 15 kg jači i za glavu višlji od našeg igrača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Delegat unio krive podatke u zapisnik

Također nije nam jasna uloga delegata koji je u zapisnik utakmice unio krive podatke, a gdje je optužio i drugog našeg igrača Flokija za udaranje suca, a koji se nalazio u tom trenutku 10-tak metara dalje za što ima i svjedoke i nije imao nikakav kontakt sa sucem.

Opet se provlači pitanje čemu delegati na utakmicama, a koji i tako nikad ništa ne vide.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rijetko kada suce ocijene negativnom ocjenom unatoč njihovom lošem suđenje i u našem slučaju u zapisnik upišu netočno podatke, a vjerojatno sa namjerom da se nekog zaštiti i opravdana na uštrb drugih koji su najmanje krivi i došli su igrati samo nogomet.

Sa takvim ljudima u nogometu i lošim sucima skupljenim s brda i dola, nogomet na žalost može samo umrijeti. Sve to ide dok se ne desi ovakva situacija, gdje je dečko mogao ostati invalid zbog jednog nadobudnoga suca,koji si je svašta umislio i vjerojatno došao po zadatku na utakmicu, za svaki slučaj sudeći čak tri penala od kojih jedan smiješan, a jedan dvojben po mišljenju većine gledatelja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ostaje gorak okus

Pitanje koje se opet provlači: Do kada ovako? Zar mora netko poginuti da bi pojedincima iz gu*ice došlo u glavu da je nogomet plemenita igra iz koje bi bar u nižim ligama trebalo maknuti novac i plaćanje igrača i to molim u 6. ligi. Kako to objasniti današnjoj djeci, pogotovo 50-tak naših koji igraju nam u mlađim kategorijama? Reći će da to nema smisla i otići u drugi sport ili još gore prestati se baviti istim. Zar je to cilj?? Nakon svega ostaje gorak okus koji će se još dugo provlačiti.

Na kraju Matiji želimo brz oporavak i povratak kući", stoji u priopćenju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo