I TALIJANI SE RASPISALI O BOBANU I FIFI: / 'Njegovo imenovanje pitanje je trenutka'

Image
Foto: Fifa.com

Legendarni kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Zvonimir Boban uskoro bi trebao biti imenovan tehničkim savjetnikom predsjednika Fife Giannija za pitanja razvoja nogometa.

30.4.2016.
13:41
Fifa.com
VOYO logo

Također, poznati talijanski sportski list piše i kako je sam Infantino nedavno u Budimpešti izjavio kako su umirovljeni nogometaši poželjni u njegovom uredu.

Vrata otvorena nogometašima

"Otvorit ću Fifu nogometašima. Moramo ih slušati i uključiti u naše aktivnosti kako bi nam pomogli u razvoju i društvenim aktivnostima. Bivši nogometaši vole se odužiti sportu jer im je on dao puno", kazao je Infantino tom prilikom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Očekivano imenovanje, navode Talijani, slijedit će primjer Seppa Blattera, koji je s Michelom Piatinijem blisko surađivao. Tako će i Infantino raditi s sobom koja ima puno strasti prema politici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"S diplomom iz povijesti i iskustvom komentiranja za Sky Italia i Gazzettu dello Sport, Hrvat bi Fifi donio bogato analitičko iskustvo. Nikada nije skrivao što misli te su žrtve njegovih kritika bili Adriano Galliani i Silvio Berlusconi, a njegov čvrst stav mogao bi biti dobar znak za Fifinu budućnost ako joj se priključi", zaključuju Talijani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo