'HVALA VAM ŠTO STE SPASILI NAŠ GRAD': / Rakitić poslao dirljivu poruku herojma

Image
Foto: AFP, JOSEP LAGO

Hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Rakitić otputovao je u srijedu s Barcelonom na pripreme u Sjedinjene Države, a prije polaska se osvrnuo na požare u Splitu i Dalmaciji.

19.7.2017.
17:49
AFP, JOSEP LAGO
VOYO logo

"Hvala vam što ste spasili naš grad. Naši heroji!", poručio je Rakitić preko društvene mreže Instagram pozdravivši sve one koji su se zadnjih dana borili s požarima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezni 29-godišnji nogometaš objavio je i fotografiju s kapetanom Andresom Iniestom i suigračima s leta španjolske zrakoplovne kompanije Ibierije na putu za Sjedinjene Države.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tijekom idućih deset dana Barcelona će se pripremati u New Yorku, Washingtonu i Miamiju. Prvu prijateljsku utakmicu odigrat će protiv talijanskog prvaka Juventusa u subotu, a tri dana kasnije odmjerit će snage s Manchester Unitedom. Nakon toga će odigrati prvi derbi u sezoni protiv Real Madrida.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mundo Deportivo i Sport, sportske novine sa sjedištem u Barceloni, pišu kako Rakitić niti ne pomišlja na napuštanje Barcelone. Zadnjih tjedana se nagađalo kako bi mogao biti zamijenjen za 24-godišnjeg talijanskog veznog igrača Marca Verrattija iz PSG-a. Sportski direktor Barcelone, Robert Fernandez, odbacio je ovaj tjedan takvu mogućnost na konferenciji za medije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rakitić je u Barcelonu došao u ljeto 2014. i trenirao pod vodstvom Luisa Enriquea kojeg je prošli mjesec zamijenio Ernesto Valverde iz Athletic Bilbaa. Hrvatski reprezentativac je u ožujku produžio ugovor za dodatne dvije godine, do ljeta 2021.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo