HRVATSKOJ OČITO NE TREBA: / Legendarni Toni Kukoč vraća se u Bullse

Image
Foto: Pixsell, Davor Javorović
Image
Foto: Pixsell, Davor Javorović

Legendarni Toni Kukoč, vraća se u klub u kojemu je ostvario svoje najveće uspjehe. Neee, nije to Jugoplastika/Pop 84, splitski Žuti koji danas jedva preživljavaju.

24.7.2015.
17:28
Pixsell, Davor Javorović
VOYO logo

"Već neko vrijeme ponuda je na stolu, a pregovori su prije mojeg dolaska u Hrvatsku uspješno okončani. Za desetak dana ću u Chicagu potpisati ugovor i nakon toga počinjem raditi", kazao je Kukoč za 24 sata.

Savjetnik čelnika Bullsa

Bit će Kuki, ni više ni manje, nego savjetnik čelnika Bullsa. "Takva se prilika ne dobiva svaki dan, samim time se niti ne odbija. Oduvijek sam želio ostati u košarci, u NBA ligi, bez obzira u kojoj ulozi, no prava prilika nije mi se ukazala svih ovih godina. Sve do nedavno", dodaje Kukoč.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bio Vrankovićev pomoćnik

S Bullsima je, kao neizostavni član slavne Jordanove generacije, "Pink Panther" osvojio tri NBA prstena, a s Hrvatskom srebro na OI u Barceloni. Dugo je smišljao što će raditi nakon bogate igračke karijere, gađanje rupica na golf terenima očito nije bio dovoljan izazov. Kukoč je 2010. i 2011. godine pomagao tadašnjem hrvatskom izborniku Joki Vrankoviću u radu na treninzima, no očito, nitko ga u hrvatskoj košarci nije previše "vukao za rukav"...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo