HRVATSKA IMA NAJBOLJU MLADU KARATISTICU NA SVIJETU: / Pehar osvojila zlato u Jakarti!

Image
Foto: Screenshot/Facebook

Hrvatska kadetska reprezentativka Jelena Pehar osvojila je zlatnu medalju prvog dana svjetskog prvenstva u karateu za kadete, juniore i mlađe seniore koje se održava u Jakarti.

13.11.2015.
11:25
Screenshot/Facebook
VOYO logo

Pehar je osvojila zlato u kadetskoj konkurenciji u kategoriji do 54 kg ostvarivši ukupno šest pobjeda. U borbi za najsjajnije odličje na Svjetskom prvenstvu Jelena je svladala Egipćanku Saru Abdou Lalo rezultatom 4-3.

Treća na europskom, prva na svjetskom

Za članicu karate kluba Brotnjo ovo je drugi veliki uspjeh ove godine nakon što je u veljači ove godine u Zürichu osvojila treće mjesto na Europskom prvenstvu za kadete, juniore i mlađe seniore. Upravo je u Švicarskoj izvadila vizu za Jakartu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvog natjecateljskog dana nastupilo je ukupno devetero hrvatskih karatista. Lucija Lesjak u kategoriji +54 kg izgubila je u repasažu susret za broncu od Bjeloruskinje Marije Aliakseyeve sa 3-4. U kadetskoj konkurenciji nastupile su još Sara Malčec u katama (ispala u 3. kolu), a prva prepreka bila je završna Luku Koščevića u katama, te Lea Vukoju (-47 kg).

U konkurenciji mlađih seniora u katama Ema Matković i Anđelko Meter izgubili su dvoboje 1. kola, kao i Magdalena Jurić u juniorskim katama. Luka Bokarica u muškoj konkurenciji preskočio je tri prepreke i potom natjecanje završio u četvrtfinalu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

SP za kadete, juniore i mlađe seniore u glavnom gradu Indonezije traje do nedjelje. Ukupno nastupa 1425 natjecatelja iz 91 zemlje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo