Hrvati poispadali u dva dana: Ostao samo Čilić

Image
Foto: AFP

Hrvatski tenisači Marin Draganja i Ana Konjuh poraženi su u osmini finala Wimbledona u konkurenciji mješovitih parova od Brazilca Brune Soaresa i Indijke Sanie Mirze 3-6, 7-6 (5), 3-6.

7.7.2015.
22:09
AFP
VOYO logo

Drugi nositelji su do pobjede stigli nakon sat i 40 minuta igre. Brazilsko-indijski par je u prvom i trećem setu po jednom oduzeo servis našoj kombinaciji što se pokazalo presudnim. Hrvatska je u drugom tjednu Wimbledona imala šest predstavnika, a nažalost u igri je ostao je tek Marin Čilić. Ivo Karlović je jučer ispao u singlu, baš kao i Mate Pavić i Novozelanđanin Michael Venus u parovima. Danas su u konkurenciji parova ispali i Ivan Dodig i Brazilac Marcelo Melo, izgubili su od izraelsko-njemačkog para Jonathan Erlich - Philipp Petzschner 6-4, 2-6, 2-6, 4-6.

Pobjednici Roland Garrosa i drugi nositelji Wimbledona dobro su ušli u meč i dobili su prvi set 6-4. Nažalost, ostatak meča prošao je u dominaciji Erlicha i Petzchnera. U drugom setu dva puta su oduzimali servis Dodigu i Melu, u trećem setu još dva puta, kao i u četvrtom setu. Meč je ukupno trajao dva sata i 10 minuta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodig i Melo su na prvom Grand Slamu sezone Australian Openu stigli do polufinala, u Roland Garrosu su pobijedili, a sada su zapeli u četvrtfinalu. Najbolji rezultat u Wimbledonu ostvarili su 2013. kada su poraženi u finalu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo