SKANDAL U NJEMAČKOJ, OLIĆ SUSPENDIRAN ZBOG KLAĐENJA! / 'Jako mi je žao, samo sam se zabavljao s prijateljima...'

Image
Foto: PIXSELL, Slavko Midžor

Sportski sud Njemačkog nogometnog saveza suspendirao je proslavljenog hrvatskog nogometaša Ivicu Olića jer je prekršio zabranu odlaska u kladionice i klađenja na susrete lige u kojoj nastupa.

12.10.2016.
15:46
PIXSELL, Slavko Midžor
VOYO logo

Zbog toga je kažnjen s 20 tisuća eura i zabranom nastupa na dvjema utakmicama.

Sportski sud je utvrdio da se bivši Vatreni kladio na devet utakmica Druge njemačke lige i to u razdoblju od 26. kolovoza do 11. rujna. Istraga još traje, a Olić bi mogao biti i strože kažnjen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Olić je otkriven jer je novac uplaćivao preko svoje kartice.

"Naravno da je riječ o mojoj velikoj pogrešci. S prijateljima sam iz zabave odigrao sistemsku okladu, preko moje kartice. Nisam se kladio na utakmice Münchena 1860. Jako mi je žao zbog svega. U tom trenutku nisam bio svjestan pogreške", izjavio je Olić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ivica je svjestan situacije. Takvo ponašanje je destruktivno. Iako je shvatio pogrešku ne možemo to prihvatiti. Zbog toga ga čeka i kazna kluba", poručio je direktor Münchena 1860 Thomas Eichin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predsjednik sportskog suda DFB-a Hans E. Lore rekao je pak kako je Olić kažnjen jer je prekršio opću zabranu klađenja na utakmice njemačke lige.

"Pravilo je uvedeno u interesu igrača kako ih se ne bi moglo sumnjičiti da su manipulirali rezultatima. Kod Olića nisu pronađeni dokazi da je sudjelovao u eventualnom namještanju utakmica".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo