NAVIJAČI NAPALI SUCE: / 'Htjeli su nas ubiti, gurali su nas u provaliju'

Image

Veliki incident potresa Bosnu i Hercegovinu gdje su suci utakmice između Širokog Brijega i Sarajeva napadnuti nekoliko kilometara od stadiona Pecare gdje se igrala utakmica.

26.9.2016.
11:25
VOYO logo

Naime, Klix piše da je suce prevođene Ognjenom Vajlićem presrela grupa navijača koja ih je sustigla automobilima. Navedni sudac bio je društvu s kolegom Sretenom Udovičiće te su uspjeli izbjeći automobile navijača. Međutim drugi automobil u kojem su bili suci Ermin Ribić, Husein Terzić i Senad Ibrišimbegović pogođen iz kafića u Širokom Brijegu.

Događaj su prijavili policiji, a koliko je to šokiralo suce bilo svjedoče izjave Ognjena Vajlića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo nije bila prijetnja, već pokušaj ubistva. Još se tresem i suze su mi u očima", rekao je za Avaz ponajbolji nogometni sudac u BiH.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodao je i kako su on te Senad Ibrišimbegović i Udovičić sa stadiona u Širokom ispraćeni psovkama nakon čega su uslijedile secne na cesti koje 'lede krv u žilama', piše Avaz.

"Samo smo zahvaljujući pribranosti mog kolege Udovičića uspjeli izbjeći najgore. Namjeravali su nas ubiti. Gurali su nas prema provaliji. Iza sebe imam milijun prijeđenih kilometara, ali da sam ja bio za volanom, ne bismo ostali živi", kazao je Vajlić te je nastavio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nakon dvije minute, ponovo su tri automobila prošla i opet nam zapriječila put. Udovičić je uspio na vrijeme zakočiti i voziti nekih pola kilometra unatrag. Kad smo se okrenuli pozvali smo policiju. Nitko nam se nije javio. Potom smo kontaktirali Salema Prolića iz Nogometnog saveza BiH. On je uspio kontaktirati specijalce, koji su nas pozvali i obavijestili da dođemo na određeno mjesto, gdje su nas čekali", ispričao je Vajlić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Suze su mi u očima, ovo više nije sport", poručio je za kraj te je dodao kako je automobil trećeg suca Ibrišimbegovića na parkingu pogođen bocom i kamenom.

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo