UGAŠENA NADA: / Šanse za doigravanje svedene na minimum

Image
Foto: PIXSELL, Igor Kralj
20.1.2016.
22:41
PIXSELL, Igor Kralj
VOYO logo

Zagrebačka momčad deveta je u poretku klubova Zapadne konferencije sa 74 osvojena boda iz 54 odigrane utakmice, a osmoplasirani Slovan sada ima pet bodova više i odigranu utakmicu manje.

Propuštena prilika

Treba naglasiti da je Medveščak u Bratislavi propustio veliku priliku stići do pobjede budući da su imali vodstvo 2:1 na ulasku u treću, posljednju dionicu igre, ali i pet minuta igrača više. Isključenje zbog udaranja suparnika u područje vrata zaradio je Mihalik. Gol kojim bi se dodatno odvojili od domaćina nisu postigli, a u završnici susreta dva su puta pokleknuli za poraz koji bi se mogao pokazati i presudnim u njihovim nastojanjima da se domognu doigravanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gilbert Brule (18:15) bio je strijelac za Medveščak kojim je rezultat poravnat nakon što je tri i pol minute prije njega precizan bio Tomaš Hundratek, a na 2:1 za hrvatsku momčad rezultat je na otvaranju treće trećine povisio Radek Smolenak. Možda i ključnim za konačan rezultat pokazala se promjena vratara u redovima Medveščaka. Ozlijeđeni Danny Taylor u tim je trenucima morao je na klupu, a Gašper Krošelj svoju priliku do kraja utakmice baš i nije iskoristio na najbolji mogući način.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šest gostovanja

Rok Tičar (51:24) postigao je izjednačujući pogodak za domaćina u trenucima igre s igračem više, dok je za pobjedu precizan bio Vaclav Nedorost niti minutu prije kraja susreta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Medveščaku je preostalo odigrati šest utakmica, svih šest na gostujućem ledu i to kod Sibira, Metalurga, Amura i Admirala, Lokomotiva i Sočija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo