Medvescak izgubio pred 4500 navijaca u Domu sportova

16.9.2014.
23:38
VOYO logo

Unatoc promijenjenom sastavu Medvescaka, Torpedo je ostao nerjesiva enigma za zagrebacke oklopnike. U prosloj sezoni gosti su u Zagrebu slavili nakon raspucavanja, a ovoga puta otisli su sa sva tri boda.

Gosti iz Njizneg Novgoroda do vodstva su stigli neocekivano, nakon nesto manje od 10 minuta igre, kad su ostali s igracem manje na ledu. Vjaceslav Kuljomin sjurio se u napadacku trecinu i svladao Barryja Brusta (9:40).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Medvescakovi hokejasi nisu iskoristili igraca vise za izjednacenje, ali tek sto je momcad Torpeda kompletirana Pascal Pelletier (11:54) svladao je Ivana Kasutina iz neposredne blizine nakon odlicnog dodavanja Martina St. Pierrea.

Veselje navijaca Medvescaka jos se nije stisalo kad je Sergej Bernackij iznenadio Brusta udarcem s plave crte i Torpedo je opet poveo (12:33).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugoj trecini pogodaka nije bilo, ali uzbudenja nije nedostajalo. U 31. minuti zaiskrilo je pred Medvescakovim golom. U medusobnom udaranju Barry Brust je najlosije prosao, jer su suci procijenili da je on izazvao tucnjavu te ga iskljucili do kraja utakmice.

Medvjedi do kraja utakmice nisu uspjeli svladati gostujuceg vratara, dok su gosti u 49. minuti stigli do nedostizne prednosti pogotkom Krasnoslobodceva (48:06) kad je Medvescak imao igraca manje na ledu. Wojtek Wolski (59:58) samo je potvrdio pobjedu gostiju kad je Chuck Weber povukao Marka Dekanicha s vrata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Medvescak je nakon sest kola ostao na samo tri boda i na dnu ljestvice Zapadne konferencije KHL-a. Priliku za iskupljenje i popravak bodovnog salda Medvescak ima vec u cetvrtak kad u Domu sportova gostuje moskovski CSKA.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo