Ovo nije pljačkaš banke, nego hokejaš Medveščaka

'Dan prije utakmice s Olimpijom kupili smo 22 fantomke. Odlične su jer idu preko usta, a i dalje se može normalno disati.

5.2.2012.
10:37
VOYO logo

Dan nakon što su pobijedili Olimpiju sa 3:1, hokejaši Medveščaka odrađivali su trening na Šalati. Opet po teškim uvjetima, na minus osam, uz vjetar i lagani snijeg. Zato je trener Marty Raymond skratio trening na samo 30 minuta. "Bibi (pomoćni trener Ratej, op. a.), pripremi se, sutra ti vodiš igrače s leda, dosta mi je ove hladnoće", šalio se Raymond.

Hokejaši Medveščaka na treningu su izgledali kao da se spremaju u pljačku banke, zbog fantomki koje su nosili ispod kaciga. "Dan prije utakmice s Olimpijom kupili smo 22 fantomke, odlične su jer idu preko usta, a i dalje se može normalno disati. A i tanke su pa su ih igrači stigli osušiti u pauzama između trećina", objasnio je sportski direktor Medveščaka Dragutin Ljubić, koji je nekad bio vratar, pa zna kako se osjećaju golmani na takvoj hladnoći.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Utakmica protiv Olimpije bila mi je prva profesionalna na otvorenom. Bilo je nevjerojatno, s leda možeš vidjeti nebo, zvijezde, čak i zagrebačku katedralu. Uz takav sjajan dekor i odlične navijače zaboraviš na hladnoću", oduševljeno je opisao doživljaje sa Šalate golman Ouzas. Trener Medveščaka Raymond u nedjeljnoj utakmici protiv KAC-a (18.30 sati) očekuje nova dva boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo