Nevjerojatni Medveščak opet prokockao pobjedu

Hokejaši Medveščaka poraženi su na gostovanju kod Amura u Habarovsku u sklopu KHL lige, ali su ipak osvojili jedan bod. Domaći su poslije izvođenja penala bili bolji s 4:3.

8.12.2013.
12:55
VOYO logo

Tri su puta Medvjedi vodili u osnovnom dijelu utakmice, ali na koncu su ipak ostali bez pobjede. Minutu i pol prije kraja je na 3-3 izjednačio Dmitrij Tarasov, a u izvođenju penala je jedini precizan bio Timofej Šiškanov.

Zagrepčani su poveli u desetoj minuti pogotkom Matta Ellisona, a za Amur je osam minuta kasnije izjednačio Brian Salcido. U drugoj je trećini novu prednost Medveščaku donio Bill Thomas, da bi preostala tri gola pala u zadnjih šest minuta utakmice. Najprije je Slovenac Jan Muršak izjednačio za domaće, ali samo nekoliko sekundi kasnije je još jedno vodstvo Medveščaku osigurao Ryan Vesce. Ipak, u 59. je minuti Tarasov pogodio s igračem više i odveo dvoboj u produžetak u kojem nije bilo gola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Unatoč porazu u Habarovsku, Medveščak može biti i više nego zadovoljan turnejom po najudaljenijim dijelovima Rusije budući da je u četiri utakmice osvojio deset bodova. Zagrepčani se sada vraćaju u Hrvatsku, a sljedeću utakmicu igraju u srijedu protiv Barsa iz Kazana.

Amur Habarovsk - Medveščak 4-3, penali (1-1, 0-1, 2-1, 0-0, 1-0)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Redoslijed Zapadne konferencije: 1. SKA 75 (35 utakmica), 2. Dinamo Moskva 73 (35), 3. CSKA 62 (36), 4. Dinamo Riga 62 (34), 5. Donbass 59 (34), 6. Lev 59 (34), 7. Medveščak 58 (36), 8. Lokomotiv 52 (33)…

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo