NEMA KRAJA CRNOM NIZU MEDVEŠČAKA: / Zagrepčani poraženi već osmi put zaredom

Image
Foto: Igor Soban/PIXSELL

Medveščak je ostao na 38 bodova što je u ovom trenutku dovoljno za deveto mjesto.

19.12.2017.
21:56
Igor Soban/PIXSELL
VOYO logo

Hokejaši zagrebačkog Medveščaka nastavili su crni niz i u svom 29. ovosezonskom nastupu u austrijskom EBEL-u doživjeli 17. poraz, a osmi zaredom, izgubivši na gostovanju kod Red Bull Salzburga s 2-5 (1-2, 0-1, 1-2).

Harris (4) i Brouillette (13) donijeli su dva pogotka prednosti domaćoj momčadi u prvoj trećini, a Sašo Rajsar je 38 sekundi prije kraja prvog dijela vratio nadu Medveščaku. Na početku druge trećine (22) Müller je iskoristio igrača više i pogodio za 3-1. Red Bull je početkom treće dionice poveo 4-1 pogotkom Hubera (42), kad je Medveščak imao brojčanu prednost na ledu i tu je pitanje pobjednika odlučeno. Istina, deset minuta kasnije je Poyhonen pogodio za 4-2, ali neizvjesnosti nije bilo. U 58. minuti Hughes je postavio konačnih 5-2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U četvrtak protiv Dornbirna

Medveščak je ostao na 38 bodova što je u ovom trenutku dovoljno za 9. mjesto. Od šestog mjesta, posljednjeg u gornjem domu na kojem je sada Innsbruck, zagrebački sastav je udaljen četiri boda. Red Bull je u 30 nastupa sakupio 51 bod i nalazi se na 4. mjestu. Vodeći Vienna Capitalsi imaju 66 bodova, drugi su Black Wings iz Linza s 55, a treći KAC iz Klagenfurta s 54 boda. Za dva dana, u četvrtak, 21. prosinca (19.15 sati), hokejaši Medveščaka će u Ledenoj dvorani Doma sportova ugostiti petoplasirani Dornbirn koji ima 43 boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo