NE IDE, PA NE IDE: / Medveščak zamrznut na još jednom gostovanju u Rusiji

Image

Hokejaši Medveščaka pretrpjeli su šesti uzastopni poraz u KHL-u, izgubivši na gostovanju kod Avtomobilista u Jekaterinburgu s 2-3 (0-0, 0-1, 2-2).

11.11.2016.
18:43
VOYO logo

Domaće je u vodstvo sredinom druge trećine doveo Anatolij Golišev (30:07), da bi u prvih 10 minuta treće trećine Artjom Garejev (46:34, 49:21) s dva gola odveo svoju momčad na, činilo se, nedostižnih 3-0.

Ništa od preokreta

No, u samoj završnici utakmice Medveščak je s dva gola Brandona McMillana (55:59, 59:20), oba u situaciji kada je zagrebački sastav imao šest igrača na ledu u odnosu na četiri domaća, smanjio na 3-2. Ipak, nekoliko sekundi potom Johan Hedberg je isključen zbog prekršaja na domaćem vrataru pa nevjerojatni preokret Medveščaka nije bio moguć.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Medveščak je ostao 13. u Zapadnoj konferenciji s 32 boda iz 29 nastupa, deset više uz dvije utakmice ima osmi Vitjaz koji drži posljednje mjesto koje vodi u doigravanje. Avtomobilist je sada 11. na Istoku s 34 boda, četiri manje od osme Lade. Medveščak će sljedeći nastup imati na domaćem ledu u utorak kada će ugostiti Dinamo iz Minska.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo