VIDEO: / Aktualni prvaci 'zaledeni' na -4

Uspjesni su bili domacini u trecim utakmicama polufinala konferencija hokejaske NHL lige. Montreal je slavio protiv Bostona, a Minnesota protiv prvaka Chicaga.

7.5.2014.
9:56
VOYO logo

Montreal je zadrzao break prednosti u utakmici protiv najbolje momcadi regularnog dijela sezone – Bostona. Canadiensi su pred svojim navijacima slavili s 4-2, cime su poveli s 2-1 u seriji do cetiri pobjede.

Mreze su mirovale prvih 10 minuta, a potom je Tomas Plekanec zabio za vodstvo domacina. Cetiri minute kasnije P. K. Subban je povisio na 2-0, a potom je u 14. minuti druge trecine Dale Weise, asistent kod drugog gola, prakticki rijesio pitanje pobjednika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/-mxHs_TgdL8

Boston je nakon toga postigao dva uzastopna gola u 18. minutama druge i trece trecine, ali do kraja ipak nije uspio poravnati. Stovise, nakon smanjenja na 2-3 Bruinsi su izvadili golmana sto je iskoristio Lars Eller i zabio u praznu mrezu za konacnih 4-2. Spomenimo i da su na susretu dosudena tek dva iskljucenja na dvije minute, po jedno sa svake strane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iduci susret na rasporedu je u subotu.

Nakon dva poraza u prve dvije utakmice hokejasi Minnesote smanjili su zaostatak za aktualnim prvacima NHL lige Chicagom uvjerljivom 4-0 pobjedom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/KUticKXRctA

Pogodaka na tom susretu nije bilo u prvih 40 minuta, a potom je Erik Haula konacno probio gostujucu obranu i vratara Crawforda. Bio je to samo pocetak, jer je Minnesota do kraja zabila jos tri pogotka, od kojih je dva upisao Mikael Granlund. Preostali je zabio Zach Parise. Na utakmici je, zanimljivo, bilo svega 37 udaraca prema vratima obiju momcadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cetvrta utakmica, ponovno kod Minnesote, igra se u subotu.

Istok Montreal – Boston 4-2 Montreal vodi u seriji s 2-1

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zapad Minnesota – Chicago 4-0 Chicago vodi u seriji s 2-1

Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo