Šteta! Drama u pulskoj Areni pripala Slovencima!

Nakon više od dva sata muke s ledom, organizatori su uspjeli stvoriti minimalne uvjete za odigravanje hokejaške utakmice Medveščaka i Olimpije u pulskoj Areni.

14.9.2012.
12:55
VOYO logo

Spektakl je bio zagarantiran! Gotovo dva sata kasnila je utakmica Medveščaka i Olimpije u pulskoj Areni. Na kraju se ipak igralo, ali većina je navijača otišla pomalo razočarana. Medveščak je izgubio od Olimpije, gosti iz Ljubljane su slavili s 3:2.

Patnje sa stvaranjem minimalnih uvjeta za odigravanjem hokejaške utakmice nisu previše razočarale navijače, oni su se zabavljali sa čak 6.000 besplatnih čaša piva. Uz to, zbog kašnjenja i čekanja, Medveščak im je svima osigurao besplatan ulazak na jednu od utakmica u Areni Zagreb.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sam dvoboj u pulskom amfiteatru ući će u povijest kao prvi hokejaški obračun u tako spektakularnoj građevini, ali sa strane hokejaških sladokusaca, to je bila siromašna predstava. Mekani led uništio je kombinatoriku, a na takvoj podlozi bolje su se snašli gosti. Nakon dvije trećine vodili su čak s 3:0, a na kraju mogu biti sretni što su uzeli oba boda.

Zagrepčani su konačno u posljednjoj trećini ubacili u brzinu više, a zamalo su i stigli zaostatak. Prvo je Zanoški smanjio na 1:3, uskoro i Naglich pospremio pločicu u mrežu. Medveščak je dobio momentum, činilo se kako će pulska Arena svjedočiti preokretu, ali vratar Olimpije Jerry Kuhn je zaključao svoja vrata i sačuvao bodove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Priliku za popravak Zagrepčani će imati u nedjelju, kada u Areni igraju protiv Vienna Capitalsa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo