Velika kriza Medveščaka! Što se to događa?

Hokejaši zagrebačkog Medveščaka pretrpjeli su i četvrti uzastopni poraz u EBEL ligi. Izgubili su u Ljubljani kod Olimpije koja je slavila u produžetku s 3-2 (0-0, 1-2, 1-0, 1-0) u ogledu 28.

7.12.2012.
20:55
VOYO logo

Brandon Buck doveo je Zagreočane u vodstvo u 25. minuti. Dvije minute kasnije je Žiga Pance izbio sam u kontranapadu pred Roberta Kristana i matirao ga. Novo vodstvo Medveščaku donio je Dennis Božić u 32. minuti pogotkom s plave crte. Olimpija je do drugog izjdnačenja stigla s igračem više u 46. minuti preko Kevina De Vergilija.

Do kraja osnovnog dijela nije bilo pogodaka, ali je u produžetak Medveščak ušao s velikom prednošću, jer je 25 sekundi prije kraja Olimpiji bio isključen Cvetek. No, umjesto da u situaciji ''četiri na tri'' Medvjedi postignu pogodak, oni su ga primili iz kontranapada, a strijelac je bio Mušić nakon 57 sekundi igre u dodatnom vremenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Olimpija je, tako, još jednom bila kobna za Medveščak ove sezone, te ga je pobijedila i treći puta u trećem međusobnom ogledu. No, za razliku od dvoboja u pulskom amfiteatru sredinom rujna (3-2), odnosno u zagrebačkoj Areni sredinom studenog (4-1), Medvjedi su ovoga puta barem uzeli jedan bod, iako su trebali oba.

Medveščak je na drugom mjestu, trenutno s bodom manje od Vienna Capitalsa koji u petak igraju svoju utakmicu u gostima kod Villacha…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Olimpija – Medveščak 3-2 (0-0, 1-2, 1-0, 1-0)

Redoslijed: 1. Vienna Capitals 39 (-1), 2. Medveščak 38, 3. Linz 35 (-1), 4. Villach 34 (-1)…

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo