Dobre vijesti iz Amerike: Hrvatska bajka i dalje traje

Borna Rendulić je u pobjedi Colorada nad Ottawom (5:2) na ledu proveo gotovo 14 minuta (13:44) te ponovno zaigrao u prvom napadu s kapetanom Gabrielom Landeskogom i Mattom Ducheneom.

9.1.2015.
11:24
VOYO logo

Trener Colorada Patrick Roy ima sve više povjerenja u Bornu Rendulića što iskazuje uvrštanjem najboljeg hrvatskog hokejaša u prvi napad Avalanchea, povjeravajući mu sve veću minutažu. U uvjerljivoj domaćoj pobjedi nad Ottawom (5:2) Rendulić je igrao gotovo 14 minuta (13:44), jednom je pucao, a krajem druge četvrtine zaradio i isključenje zbog držanja suparničkog igrača.

Jerome Iginla je u pobjedu Colorada ugradio dva pogotka, a Alex Tanguay dvije asistencije, pa su dvojica najiskusnijih igrača Avsa sada izjednačeni po učinku na polovici ove sezone: obojica su u dosadašnjoj 41 utakmici postigli po 12 pogodaka i imali 15 asistencija, s time da je Tanguay propustio dva dvoboja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/f-SF2QDfPVg

Colorado se pobjedom nad Ottawom pomaknuo s posljednjeg mjesta Centralne divizije s 42 boda, jednim više od Minnesote. Nakon polovice odigranih utakmica u regularnoj sezoni Avalanche zaostaju za pet bodova za aktualnom prvacima Los Angeles Kingsima, momčadi koja trenutno drži posljednje mjesto za plasman u doigravanje, što zasigurno nije nenadoknadiv zaostatak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo