Dobre vijesti iz Amerike: Hrvatska bajka i dalje traje

Borna Rendulić je u pobjedi Colorada nad Ottawom (5:2) na ledu proveo gotovo 14 minuta (13:44) te ponovno zaigrao u prvom napadu s kapetanom Gabrielom Landeskogom i Mattom Ducheneom.

9.1.2015.
11:24
VOYO logo

Trener Colorada Patrick Roy ima sve više povjerenja u Bornu Rendulića što iskazuje uvrštanjem najboljeg hrvatskog hokejaša u prvi napad Avalanchea, povjeravajući mu sve veću minutažu. U uvjerljivoj domaćoj pobjedi nad Ottawom (5:2) Rendulić je igrao gotovo 14 minuta (13:44), jednom je pucao, a krajem druge četvrtine zaradio i isključenje zbog držanja suparničkog igrača.

Jerome Iginla je u pobjedu Colorada ugradio dva pogotka, a Alex Tanguay dvije asistencije, pa su dvojica najiskusnijih igrača Avsa sada izjednačeni po učinku na polovici ove sezone: obojica su u dosadašnjoj 41 utakmici postigli po 12 pogodaka i imali 15 asistencija, s time da je Tanguay propustio dva dvoboja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/f-SF2QDfPVg

Colorado se pobjedom nad Ottawom pomaknuo s posljednjeg mjesta Centralne divizije s 42 boda, jednim više od Minnesote. Nakon polovice odigranih utakmica u regularnoj sezoni Avalanche zaostaju za pet bodova za aktualnom prvacima Los Angeles Kingsima, momčadi koja trenutno drži posljednje mjesto za plasman u doigravanje, što zasigurno nije nenadoknadiv zaostatak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo