HNS POSLUJE S GUBITKOM, A MAMIĆ PROZIVA VLADU: / 'Sramotno je da nam daju samo 250 tisuća eura'

Image
29.4.2016.
15:59
VOYO logo

Na Skupštini je također objavljeno koliki su bili ukupni prihodi HNS-a u 2015. godini. Šuker se na početku osvrnuo na proteklu godinu te je dodao kako HNS ne može bez plasmana reprezentacije na europska i svjetska prvenstva.

"U godini u kojoj smo se trebali boriti za EP imali smo dosta problema od huligana do svastike te želimo da se u skoroj budućnosti privede krivac", izjavio je Šuker.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U minusu

Kada su u pitanju prihodi za 2015., oni su iznosili 109.593.904,80 kuna, a rashodi 117.627.621,92 kune. Primjetno je da je HNS poslovao s gubitkom,a to je opravdano činjenicom da je to uobičajeno u godini bez velikih natjecanja. Prihod pak od plasmana na Europsko prvenstvo trebao doći do kraja ove godine te će se taj on iskazati u računu za 2016. godinu, obajvio je HNS.

Image
Image

Hrvatska nogometna reprezentacija otputovala je na Maltu gdje u utorak igra posljednju kvalifikacijsku utakmicu za Euro 2016.

Šuker se potom pohvalio uspjesima hrvatskih reprezentacija i klubova, a onda je na red došla Hrvatska nogometna televizija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hvali HNTV

"HNTV je napravljena da vodi i prikazuje hrvatski nogomet u cijelosti, od muškog preko ženskog do futsala, da se prikazuju nastupi svih hrvatskih reprezentacija, ali i da pogledamo sve domaće lige. Prvi smo u svijetu koji smo napravili ovako nešto te sam siguran kako će nas sada više cijeniti", rekao je te je zaključio:

"Jedva čekam Europsko prvenstvo i ono što je najvažnije, SP u Rusiji. Rusija je put vodilja i može nam donijeti blagostanje da dovršimo sve naše projekte do kraja. Drago mi je da smo kao Savez neovisni, ali je također vrlo važno da svi sportovi surađuju zajedno s HOO-om. Novaca u Hrvatskoj ima, samo raspored njegova dijeljenja nije normalan".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mamić proziva Vladu

Na dodjeljivanje priznanja ZorislavuSrebriću osvrnuo se prvi dopredsjednik HNS-a ZdravkoMamić.

Image
Image

"Bio sam učenik Zorislava Srebrića te mu čestitam na priznanju koje će dobiti. Vidjevši projekte koje je hrvatska nogometna obitelj realizirala i koji su u realizaciji moram se upitati kako to da nam Vlada daje samo 250 tisuća eura godišnje. To je sramotno. Treba uložiti u nogometnu infrastrukturu, to ćemo i učiniti uz pomoć Uefe, no treba pomoći i Vlada", poručio je Mamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo