HNS OBJAVIO SENZACIJU: / Jedan od najvećih talenata Bayerna odabrao Hrvatsku

Image
23.9.2016.
18:06
VOYO logo

Riječ je o igraču koji se pridružio Bayernu sa samo sedam godina te je prošao nogometnu akademiju bavarskog velikana, a ovoga ljeta upisao je prvi službeni nastup za Bayern u pobjedi od 5:0 protiv Carl Zeiss Jene u DFB Kupu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Radi se o noogmetašu rođenom 1998. godine, i HNS je već duže vremena u kontaktu s Benkom i njegovom obitelji. Razgovori su se pogotovo intenzivirali još tijekom priprema za U-17 Svjetsko prvenstvo u Čileu, kao i pred nastup hrvatske U-19 reprezentacije na ljetos održanom Europskom prvenstvu u Njemačkoj.

Današnjim telefonskim razgovorom između oca igrača i tehničkog direktora HNS-a, dr. Romea Jozaka, 18-godišnji veznjak rođen u Münchenu i njegova obitelj odlučili su između Hrvatske i Njemačke odabrati crveno-bijelu šahovnicu, te će Fabian doći na okupljanje U-21 reprezentacije pred nadolazeću utakmicu protiv Švedske 10. listopada i konkurirati za nastup.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovo je veliki nogometni dobitak za Hrvatsku, ali i pokazatelj nogometne strateške snage HNS-a u međunarodnim okvirima", priopćio je HNS.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo